Nuket / Baby Born

Sister-nukke rakastaa kampausten tekemistä. Joka päivä se keksii uusia kampauksia upeisiin hiuksiinsa. Letit ja nutturat stailataan ja koristellaan erilaisilla hiuskoristeilla. Soljet, hiuslenkit ja erilaiset hiuspidennykset sopivat täydellisesti hänen asuunsa.
BABY Born pitää erityisesti roosasta ja liilasta hiuspidennyksestä ja haluaa aina vetää ne sisarensa hiuksista. Se voi saada siskon itkemään muutamia nukenkyyneleitä. Mutta vain silloin, jos sisko on ensin juonut vettä pullostaan. Tyylikkäällä tytöllä on mekko, jonka hameosa näyttää farkkuhameelta ja epäsymmetrisessä yläosassa on Carmen-kaulus. Harmaat, vaaleanpunaisilla raidoilla koristellut leggingsit ja puna-oranssit tennistossut sopivat täydellisesti yhteen mekon kanssa. Sister-nukke on erittäin liikkuva ja pysyy joustavien polviensa ansiosta itse pystyssä. Ja se voidaan kylvettää BABY Born -kylpyammeessa. BABY Born Sister -nukella on kuusi toimintoa, jotka inspiroivat erilaisiin roolipeleihin ja leikkeihin, innoittavat mielikuvitusta ja tukevat lapsen sosiaalisten taitojen kehitystä ja arvoja.

Pakkauksen sisältö:
- BABY born Sisko 43 cm, mekko, leggingsit ja kengät.
- Pullo, hiusharja, 2 kierteistä hiuslenkkiä, 2 hiussolkea, 2 pinniä hiuspidennyksillä ja ystävyysranneke lapselle ja nukelle.
- Ikäsuositus: Yli 4-vuotiaille

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Alk. 4-vuotiaille

Tuotenumero: 1680613

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu