Malli on 179 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 36

Ulkovaatteet / Áhkká

Raitatikattu áhkká-toppahame, jossa lämmin untuva- ja höyhentäyte. Hame kuuluu áhkká by Renata -mallistoon. Hieman kiiltävä päällyskangas ja kevyt untuva-/höyhensekoite, jonka ansiosta tuote on helppo pakata laukkuun/reppuun. Säädettävä vyötärö, jossa kuminauha. Toisella sivulla ylhäältä avattava kokopitkä vetoketju, joka helpottaa hameen pukemista ja riisumista. Pitkä vetoketju alhaalla toisella puolella. Pituus n. 76 cm koossa 36.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Esitys: Vävt
  • Täyte: 90% Untuvaa, 10% Höyheniä
  • Istuvuus: Regular
  • Toiminto: Lämminvuorinen
  • Päällyskangas: 100% Polyamidia
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7007822-01-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5