Áhkká Takki Renata Aja Padded Jacket

199,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Jaksota maksut eriin alk. 8,30 EUR/kk

Takki Renata Aja Padded Jacket Koko Takki Renata Aja Padded Jacket

toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Musta

Untuva- & toppatakit / Áhkká

Topattu, ajaton takki, joka sopii moneen käyttöön. Alaosa on irrotettava ja sitä voi käyttää erikseen hameena tai huivina.
Vettähylkivä päällyskangas ja kevyt ja pehmeä, erittäin lämmin MóurráFill-toppaus kierrätettyä polyesteriä.
Irrotettava huppu. Korkea kaulus, jonka sisäpinta mukavaa harjattua polyesteriä. Suljetaan vetoketjulla ja painonapeilla. Kaksi vetoketjullista taskua. Piilotettu trikooresori ja peukalonaukko hihansuissa. Nyöri ja stopperit helmassa. Kiristettävä alaosa, nyöri taskuissa.
Nyöri myös helmassa. Kun alaosaa käytetään hameena, se käännetään ylösalaisin ja suljetaan keskeltä. Leveyttä voi säätää nyörillä.
Pituus 95 cm koossa M, ilman alaosaa 60 cm.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Istuvuus: Regular
  • Toiminto: Lämminvuorinen
  • Päällyskangas: 100% Polyesteriä

Tuotenumero: 7004962-01-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää