Malli on 179 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 34/36

Kerrastot / Áhkká

Kerrastonhousut pehmeää, kosteutta pois siirtävää ja neljään suuntaan joustavaa teknistä materiaalia. Napakka istuvuus. Kevyesti harjattu, mukavan lämmin sisäpinta. Pehmeät tasosaumatikkaukset ehkäisevät hiertymiä. Lahkeen sisäpituus n. 73 cm koossa 34/36.
Ainutlaatuinen S.Café-käsittely, jossa käytetään kierrätettyjä kahvinporoja erityisen, patentoidun prosessin avulla. Käsittely tekee vaattesta hyvin hengittävän, nopeasti kuivuvan, UV-suojatun sekä ehkäisee pahaa hajua. Vaateessa itsessään ei ole mitään hajua. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa lisäksi S.Café-tuote on hyvä valinta ympäristön kannalta.

Tuote on kierrätettyä polyesteriä, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä. Kierrätetyn polyesterin raaka-aineena käytetään useimmiten kierrätettyjä PET-pulloja.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

  • Esitys: Trikoota
  • Istuvuus: Regular
  • Päällyskangas: 80% Polyesteriä, 20% Elastaania
  • Vyötärö: Normaali vyötärö

Tuotenumero: 7004946-01-3436

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu