Tämän vuoden juhlille on ominaista yksinkertaisuus, rauhallisuus ja huolenpito. Läheisistä huolehtiminen, rauhallinen tunnelma ja pelkistetyt yksityiskohdat. Näytämme kaksi erilaista sisustustyyliä, jotka molemmat inspiroivat seurusteluun ja läheisyyteen. Toisessa tyylissä korostuu simplicity – maanläheiset sävyt kohtaavat pehmeät suorat linjat ja antavat skandinaavisen ilmeen perinteisille joulukoristeille. Toisessa tyylissä henkii tranquility – tummat värit luovat perustan kodikkaan klassiselle joulutunnelmalle. Uudet vintage-pellavapöytäliinamme sitovat tyylit yhteen. Tehdäksemme joulusta hieman kestävämmän, käytimme vanhoja kankaita sesongin pellavapöytäliinoihin, joista on saatavana eri malleja. Inspiroidu eri tyyleistä ja valmista koti jouluun.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Koristele joulu pelkistetyillä, skandinaavisilla elementeillä. Yhdistä vaaleisiin kankaisiin ​​tummia yksityiskohtia ja vihreitä havukasveja. Luonnonläheiset värit, kuten pehmeä beige, vihreä ja ruskea luovat kauniin ja trendikkään vaikutelman.

Tänä vuonna puemme ruokapöydän vintage-tyyliin. Sesongin käytetyt pellavapöytäliinat on värjätty uudelleen, ja ne ovat saaneet uuden ilmeen.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  Let there be light

   [2/2]

   … and a dash of tranquility.


   Luo rauhallinen ja kodikas tunnelma huoneeseen tummilla luonnonläheisillä väreillä. Leikittele valonlähteillä ja lisää tekstiilejä – kodin tunnelma syntyy sisustuksen kerroksista.

   Details of Christmas

    Vintage linen

    Sen sijaan että valmistaisimme uutta, päätimme käyttää jo olemassa olevia kankaita. Keräsimme käytettyjä pellavakankaita eri hyväntekeväisyysjärjestöiltä. Pesimme, työstimme ja värjäsimme ne luodaksemme sesongin pellavapöytäliinat. Kata pöytä läheisille ja anna joulutunnelman vallata mieli.

    Vintage linen