Tuotanto


Aloitussivu    Sosiaaliset työehdot    Kestävä puuvillan tuotanto

Ellos työskentelee aktiivisesti ihmisten työolosuhteiden parantamiseksi.

#ellosactionlist

Sosiaaliset työehdot


Ellos työskentelee aktiivisesti ihmisten työolosuhteiden parantamiseksi varmistaakseen, että Elloksen tuotteet valmistetaan turvallisessa työympäristössä.

Sekä Ellokselle että Elloksen asiakkaille on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan tehtaissa, joissa on hyvät työolosuhteet ja joissa kunnioitetaan sekä ihmisiä että ympäristöä. Tätä tarkoitusta varten meillä on ICS-standardiin (Initiative Clause Social) perustuva toimintaohje. Standardi kattaa lapsityövoimaa, pakkotyötä, syrjintää, oikeutta kuulua liittoon, palkkaa, etuja, terveyttä, työturvallisuutta ja ympäristöä koskevia kysymyksiä.

Kaikkien uusien tavarantoimittajiemme tulee allekirjoittaa toimintaohjeet sekä sitoutua aktiivisesti noudattamaan niitä. Teemme tiivistä työtä tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme, että ohjeitamme noudatetaan. Suurin yhteistyökumppanimme Kering Group Sourscing, KGS, tekee lisäksi säännöllisesti tarkistuksia ja seurantakäyntejä tehtailla. Bureau Veritas tekee puolestamme tarkistuksia ja seurantakäyntejä niiden yhteistyökumppaneidemme luona, jotka jäävät KGS:n ulkopuolelle.

Ellos on ollut vuodesta 2016 asti Accord Bangladesh -hankkeen jäsen – kyseessä on tuotemerkkien ja tehtaiden välinen riippumaton sopimus, jonka jäsenet pyrkivät luomaan vakaan ja turvallisen työympäristön Bangladeshiin.

Noudatamme Ellos Groupin yhteistä Suppliers Code of Conduct -menettelyohjetta, josta voit lukea lisää täältä: Suppliers Code of Conduct

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET