Kestävä kehitys

Turvallisuus & testit


Aloitussivu    Kemikaalit    Laadunvalvontatestit    Lapsiturvallisuus    Eläinten oikeudet ja kohtelu    Kauneus

Lapset ovat arvokkainta mitä meillä on, ja lapsiturvallisuus on Ellokselle erityisen tärkeää.

#ellosactionlist

Lapsiturvallisuus


Ellos tekee jatkuvasti töitä varmistaakseen tuotteidensa lapsiturvallisuuden. Kaikki lastenvaatteemme noudattavat eurooppalaisten standardien mukaisia vaatimuksia.

Lapset ovat arvokkainta mitä meillä on, ja lapsiturvallisuus on Ellokselle erityisen tärkeää. Lasten tulee voida leikkiä esteettömästi ja tutustua uusiin ympäristöihin turvallisella ja kehittävällä tavalla. Siksi suunnittelemme kaikki lastenvaatteemme lasten liikuntataitojen pohjalta niin, että lapset voivat leikkiä turvallisesti ja riskittömästi. Ellos suorittaa myös kaikille lastentuotteilleen turva- ja riskiarvion.

Kaikki Elloksen lastenvaatteet täyttävät eurooppalaisten standardien vaatimukset, kuten EN 14682 – lastenvaatteiden nauhoja ja kiristysnyörejä koskevat vaatimukset. Niiden avulla varmistetaan, että vaatteet eivät voi aiheuttaa palo- tai tukehtumisriskiä eivätkä pienet yksityiskohdat, kuten paljetit tai koristekivet, ole vaarassa irrota. Kaikki lelut on CE-merkitty EU:n lelustandardin vaatimusten mukaan.

Käytössämme on myös kemikaalivaatimuksia koskeva lista, jonka avulla varmistamme, että Elloksen tuotteissa ei esiinny kiellettyjä, vaarallisia tai allergiaa aiheuttavia aineita. Seuraamme listan noudattamista valtuutetun testi-instituutin suorittamien testien avulla. Kaikkien tavarantoimittajiemme tulee tarkistaa ja pystyä kirjallisesti osoittamaan, että tuotteissa ei ole katkenneita neuloja.

Lisäksi Ellos osallistuu aktiivisesti turvallisten lastenvaatteiden kehitys- ja standardoimistyöhön eurooppalaisella tasolla yhdessä Svensk Standard Standardisering (SIS) -laitoksen ja Ruotsin Kuluttajaviraston kanssa.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET