Hiostava lämpö ja ilma täynnä mausteisia tuoksuja. Utuisen pehmeät värit yhdistyvät kaikkiin kesän ääniin. Sesongin trendit saavat inspiraatiota vilkkaista ja runsaista basaareista. Mallisto, joka koostuu ilmavista kaftaaneista, rennoista seteistä ja yksinkertaisista paidoista, on ensimmäinen mallisto, jossa kaikki Ellos Collectionin vaatteet on merkitty omalla Better Choice -merkinnällä.

Meidän tulee seurata kulutustamme. Meidän tulee vähentää ostojamme, ja sen mitä ostamme, tulee olla parempaa. Siksi valitsimme kesämallistomme Ellos Collection -vaatteisiin kestävämmän materiaalin. Lämmin kesä saa tulla. Nauti harmonisesta tunnelmasta ja tee hieman parempia valintoja.

Treat yourself     |     Treat your product     |     Treat your planet    Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestävämpiä ostoksia olemme luoneet oman A Better Choice -merkinnän. Jotta tuote saa A Better Choice -merkinnän, sen tulee sisältää vähintään 50% kestävämpiä materiaaleja. Se, mitä kestävämpi materiaali tarkoittaa, eroaa eri tuotteiden välillä. Se voi olla kaikkea aina kierrätetystä kuidusta parempiin tuotantotapoihin vähäisemmin resurssein. Lisätietoa materiaalista on vastaavalla tuotesivulla.


Lue lisää A Better Choice -merkinnästä


...

Shop the look

    Treat yourself     |     Treat your product     |     Treat your planet    

    Yksinkertaiset kaftaanit, rauhalliset värit ja luonnon inspiroimat kuviot. Trendi on rento, eloisa ja yhtä helppo kuin kesä.

    Tämä mallisto kertoo basaareista, joissa ilma on täynnä mausteisia tuoksuja, ja lämpö lähes hiostaa ihoa. Kesästä saa tulla yhtä lempeä ja reunojaan myöten täynnä elämää.

    View the collection