Täältä löydät alusasuoppaamme. Näytämme neljän eri vaiheen avulla, mitä sinun kannattaa huomioida valitessasi tuotteidemme kokoa, toimintoja ja istuvuutta. Me Elloksella teemme alusasut vartaloiden mukaan, emme päinvastoin.

1. Size guide

Ensimmäinen vaihe on mitata oma koko. Voit toki etsiä oikeaa kokoa kokeilemalla, mutta rintaliivit, jotka tuntuvat sovitushuoneessa mukavilta, eivät ehkä ole sitä enää pitkän työpäivän jälkeen. Saadaksesi oikean tuen ja toiminnot sinun tulee selvittää oma kokosi mittaamalla. Täältä löydät ne mitat, joiden perusteella me suunnittelemme rintaliivimme!

.

2. How to measure

Esimerkkimitat: Rinnan alta – 79, rinnanympärys – 95 = Liivikoko 80B Jos osut kokojen väliin, valitse ensisijaisesti rintaliivit, joissa on pienempi ympärysmitta ja isompi kuppi!

3. Fit guide

Seuraavassa vaiheessa valitaan rintaliivien istuvuus. Haluatko kevyesti tukea antavat ja huomaamattomat liivit, jotka eivät näy T-paidan alta, vai tarvitsetko lisäkohotusta?

Plus & curves

Tiedämme, että suurempien kokojen rintaliiveissä tulee olla toisenlainen istuvuus ja toisenlaiset toiminnot. Pienemmissä kokonumeroissa saatavilla olevien rintaliivikategorioiden lisäksi meillä on myös Plus & Curves -valikoima, jonka tuotteissa on full support tai pienentäviä ominaisuuksia.

.Rintaliivit nousevat selästä ylös.
Valitse rintaliivit, joissa on pienempi ympärysmitta ja suurempi kuppi.

Olkaimet hiertävät olkapäitä.
Jos joudut kiristämään olkaimet niin, että ne hiertävät olkapäitä, olet todennäköisesti valinnut ympärysmitaltaan liian suuret rintaliivit.

Haluatko saada poven näyttämään pienemmältä?
Valitse minimizer-liivit tai ohuesti topatut rintaliivit arjen helpottamiseksi.

Rintaliivit näkyvät vaatteiden alta.
T-paitaliivit, joiden väri on lähellä omaa ihonsävyäsi, erottuvat vähiten vaatteiden alta.

"Olkaimet antavat eniten tukea, joten ne tulee kiristää kunnolla".

Väärin! Takaa suljettava nauha antaa noin 80% koko tuesta ja olkaimet noin 10%. Olkainten alle tulee mahtua kaksi sormea. Tarvitseeko sinun kiristää olkaimia enemmän? Silloin tarvitset todennäköisesti ympärysmitaltaan pienemmät rintaliivit.

"Kuppien tulee peittää koko povi".

Oikein! Kuppien tulee peittää povi. Jos rinta ei mahdu kokonaan kuppiin, tarvitset suuremman kuppikoon.

"Voin käyttää mitä tahansa rintaliivejä, kunhan löydän oikean koon".

Väärin! Ei ole varmaa, että viihdyt kaikissa rintaliiveissä vain siksi, että olet löytänyt oikean koon. Istuvuus ja toiminnot vaihtelevat sen mukaan, minkätyyppiset rintaliivit valitset. Viihdyt ehkä paremmin balconette-liiveissä kuin push up -liiveissä? Löydä sopiva malli kokeilemalla!

"Rintaliivien ainoa tarkoitus on muotoilla povi kauneusihanteen mukaiseksi".

Oikein ja väärin! Saatavilla on toki rintaliivejä, jotka on suunniteltu sen perusteella, että naisen poven tulee näyttää tietynlaiselta. Me Elloksella valmistamme rintaliivejä, jotka antavat tukea ja jotka vähentävät selkään ja olkapäihin kohdistuvaa rasitusta. Alusasut ovat myös osa muoti- ja trendivalikoimaamme. Meiltä löydät aina sopivan tuen yhdistettynä tyylikkäisiin materiaaleihin ja trendikkääseen suunnitteluun.

 • Ellos Plus collection - Kaariliivit Rylee

  Ellos Plus collection Kaariliivit Rylee

  23 EUR 29,99 EUR −20%

  Lisää värejä

 • Ellos Collection - Kaariliivit Elena

  Ellos Collection Kaariliivit Elena

  19 EUR 24,99 EUR −20%

  Lisää värejä

 • Ellos Collection - T-paitaliivit Camryn

  Ellos Collection T-paitaliivit Camryn

  19 EUR 24,99 EUR −20%

  Lisää värejä

 • Ellos Plus collection - Kaariliivit Brielle

  Ellos Plus collection Kaariliivit Brielle

  23 EUR 29,99 EUR −20%

  Lisää värejä

Popular brands