Made by Women


A SHORT STORY

Part 4/4


Ne kantavat meitä koko elämämme. Ne antavat meidän kokea kaiken koettavissa olevan ja kaiken, mitä ihmisenä oleminen pitää sisällään. Loppujen lopuksi juuri se on vartaloidemme tehtävä?

Manuscript by Sanna Langelotz

Silti unohdamme sen säännöllisin väliajoin. Ei ole vaikeaa kuvitella, että vartalomme kuuluvat jollekin toiselle ja näemme ne toisen silmin. Yhtäkkiä seisomme siellä uusissa tai vanhoissa vaatteissa ja tarkastelemme itseämme.

Tarkastelemme vartaloitamme. Emme sen perusteella mitä ne mahdollistavat, vaan niiden normien ja rakenteiden perusteella, jotka kertovat meille millaisia vartaloidemme tulisi olla. Vartaloitamme ei tule enää nähdä kohteina, joiden tulee sopeutua ja joita tulee muokata.

Eivätkö ne voi vain saada olla? Eivätkö ne voi vain saada kantaa meitä rauhassa? Kuin luonnonvoima tai mahdoton mahdollisuus, mitä ne itse asiassa ovatkin.

Whose voices?


Videon lisäelementti, taustalla kuuluvat äänet, kootaan neljältä eri tililtä. Videosta on saatavana ruotsalainen, norjalainen, tanskalainen ja suomalainen versio – jokaisella versiolla on oma tilinsä, ja löydät ne kaikki Instagramista.Made by women


MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke tulkitsee kappaleen ”Walk with me”. Kuuntele kappale, katso musiikkivideo ja lue haastattelu.Ellen Bergström


Kuntosalille saapuva nainen on näyttelijä ja koomikko Ellen Bergström. Ellen tekee tämän kampanjan yhteydessä omia videoitaan, jotka käsittelevät arkisia tilanteita naisten elämässä. Videot julkaistaan hänen Instagram-tilillään maaliskuussa. Seuraa Ellenin tiliä, niin pysyt ajan tasalla!

Haluan että kaikki saavat tuntea itsensä vapaasti omaksi itsekseen ja uskaltavat näyttää kaikki puolensa. Juuri siksi tulkitsen kampanjaa hieman vapaasti. Tulkinnassani ei ole mitään punaista lankaa, sillä en ole mikään punainen lanka.

Ellen Bergström

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz