Made by Women


A SHORT STORY

Part 3/4


Mitä naisena oleminen tarkoittaa? Sanaan liittyy niin paljon kuvitelmia, ajatuksia ja odotuksia, että siinä ei ole enää tilaa ihmiselle. Sillä mitäpä nämä odotukset ovat, jos eivät inhimillisyyden ja naisiin kohdistuvien odotusten yhteentörmäys?

Manuscript by Sanna Langelotz

Keskellä tätä yhteentörmäystä äänemme vaiennetaan, vartaloitamme parannellaan ja tahtomme uudelleenarvioidaan. Se mitä olemme ei riitä. Mitäpä jos jättäisimme kaiken tämän huomiotta?

Mitäpä jos kirjoittaisimme omat sääntömme ja kertoisimme omat tarinamme omilla ehdoillamme? Silloin naisena oleminen ei sulkisi pois inhimillisyyttä, ainutlaatuisuutta ja omaa itseämme. Sillä mitä naisena oleminen todella tarkoittaa?

Yksi ainoa sana. Lukemattomia merkityksiä. Joten antakaa meidän kirjoittaa uusiksi mitä ikinä haluammekaan sen tarkoittavan.Made by women


MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke tulkitsee kappaleen ”Walk with me”. Kuuntele kappale, katso musiikkivideo ja lue haastattelu.


Siduri Poli


Taustalla kuuluva ääni ja toimistolle ilmestyvä nainen on yrittäjä ja kirjailija Siduri Poli. Ääneen luettava teksti on lainaus hänen ensiteoksestaan, Hur du lyckas i en vit värld, joka julkaistiin syksyllä 2020 ja jonka voit ostaa helposti googlaamalla.

Mitäpä jos voisimme luoda lisää mahdollisuuksia onnistumiselle? […]. Mitäpä jos voisimme luoda tilaa itsellemme auttaaksemme itseämme? Mitäpä jos voisimme onnistua omilla ehdoillamme. Mitäpä jos lopettaisin pian pohtimisen ja ryhtyisin sen sijaan vapauttamaan itseäni kuvasta, jonka muut ovat luoneet minulle. Haluan kirjoittaa itse oman historiani ja oman tarinani.

SIDURI POLI
LAINAUS KIRJASTA HUR DU LYCKAS I EN VIT VÄRLD, SIVU 93.
SIDURI POLI, KUSTANTAMO FORUM: 2020.


Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz