A SHORT STORY

Part 2/4


Nainen. Kuka hän on? Luotu ja uudelleenluotu, kuvitettu yhä uudelleen ja uudelleen. Hänet on nähty, mutta hän ei ole koskaan ollut todella olemassa. Hän näkyy muiden katseissa, ja kyllä me olemmekin katsoneet..

Manuscript by Sanna Langelotz

Tiedämme kaikki, miltä hän näyttää ja millainen hän on. Tai pikemminkin: tiedämme kaikki, miltä hänen pitäisi näyttää ja millainen hänen pitäisi olla. Luonnollinen ja silti hallittu – hillitty. Yksinkertainen. Paranneltu, saavuttamaton ja virheetön. Saavuttamaton, sillä häntä ei ole olemassa.

Naiset. Keitä he ovat? Me olemme enemmän kuin teidän odotuksenne. Olemme enemmän kuin äitejä. Olemme enemmän kuin sisaria, ystäviä ja perhe. Emme ole vahvoja, rohkeita, heikkoja emmekä hiljaisia.

Emme ole mikään teidän rakennelmistanne. Olemme täällä. Ei enempää. Ei vähempää. Olemme yksinkertaisesti vain täällä. Olemme olemassa. Antakaa meidän näkyä.Made by women


MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke tulkitsee kappaleen ”Walk with me”. Kuuntele kappale, katso musiikkivideo ja lue haastattelu.Markiz Tainton


Tunnistatko naisen esikoulun edessä? Hän on Markiz Tainton, tähtikokki ja I köket med Markiz -keittokirjan kirjoittaja. Halutessasi voit nähdä hänet Ruotsin TV4-kanavalla, missä hän laittaa ruokaa ja viihdyttää katsojiaan.

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz