#In collaboration with Sofia Ruutu

Otamme säännöllisin väliajoin inspiroivia ja luovia naisia mukaan kampanjoihimme ja mallistoihimme. Ellos ja Sofia Ruutu ovat suunnitelleet yhdessä ainutlaatuisen torkkupeiton korkealaatuisesta villasta. Peitto on tyylikäs sisustusyksityiskohta, joka tekee kodin tunnelmasta vastustamattoman kutsuvan. Katso lisää Sofia Ruudun designia ja inspiroidu!

Sofia Ruutu     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Sofia Ruutu

Sofia Ruutu on suomalainen vaikuttaja ja bloggaaja, joka jakaa kanavillaan muoti-, sisustus- ja kauneusinspiraatiota. Sofia on suunnitellut yhdessä Elloksen kanssa torkkupeiton, joka vie ajatukset skandinaaviseen viileyteen ja minimalismiin. Korkealaatuisesta ja erittäin pehmeästä villasta valmistettu torkkupeitto on kuin lämmin halaus, ja se sopii täydellisesti nurkan takana odottaviin kylmiin päiviin.

Torkkupeiton on valmistanut Klippan Yllefabrik, joka käyttää korkeimman laatuista karitsanvillaa. Pehmeä villa antaa torkkupeitolle sametinsileän ja lämpimän tunnun – juuri sitä mitä kaipaamme lämpötilan laskiessa ulkona.

Villahuopa Tyyni
Villahuopa Tyyni 99.99 EUR
Villahuopa Tyyni
Villahuopa Tyyni 99.99 EUR

Rakastan viihtyisiä koti-iltoja perheeni kanssa, ja siksi on tärkeää luoda kotiin kutsuvaa tunnelmaa. Torkkupeitto sai nimekseen Tyyni, sillä halusin pehmeän ja lämpimän peiton ja sen rauhoittavan aaltokuvion heijastavan juuri tyyneyttä.

Can’t get enough?

Tutustu myös näihin tuotteisiin, jos pidit Sofia Ruutus mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.
Made by women