Otamme säännöllisin väliajoin inspiroivia ja luovia tekijöitä mukaan kampanjoihimme ja mallistoihimme. Marie Olsson Nylander ja Ellos ovat tehneet jälleen uuden yhteistyön, jonka keskipisteessä ovat tällä kertaa vuodevaatteet. Kääri patja rullalle ja ota se mukaasi puutarhaan, sijaa vierasvuoteet kauniisti tai tuo väriä makuuhuoneeseen kukallisella sängynpäädyllä. Malliston uudenlaiset kuvio- ja väriyhdistelmät inspiroivat rohkeisiin ratkaisuihin ja kekseliääseen käyttöön. Kuten esimerkiksi muuttamaan roosaan taloon Sisiliaan. Mistä sinä unelmoit?#In collaboration with Marie Olsson Nylander

Kietoudu kimonoon, vie muhkea peitto ulos ja anna ilman virrata sisään parvekkeen ovista. Kaada itsellesi lasillinen vastapuristettua appelsiinimehua, istu mukavasti pehmeällä patjalla ja pidä pieni lepohetki. Eikö se ole juuri sitä, mikä on parasta kodissa? Paikka, johon kutsumme ystävät ja perheen juhliin, mutta myös paikka, jossa on meille rakkaita asioita ja mahdollisuus viettää omaa aikaa.

Made by Marie:

Marie Olsson Nylander työskentelee sisustajana ja stylistinä, ja hänen Instagram-tilillään @marieolssonnylander on yli 137 000 seuraajaa. Nyt hän on jälleen tehnyt Elloksen kanssa design-yhteistyön, jonka inspiraationlähteenä on ollut hänen rakkautensa väreihin, kuvioihin ja retrotyyliin. Lopputulos? Ihastuttava mallisto, jonka haluamme ottaa mukaan kaikkialle.

Marie Olsson Nylander     |     #weadorebedding     |     #eweadorespring     |     #weadoremarie    

Toivon että malliston tuotteita käytetään paljon ja mielellään – arjessa, kesämökillä, autossa, rannalla ja retkillä – ennen kaikkea toivon, että tuotteet ovat kuin lahja sinulle itsellesi.

Vuodevaatteet pysyvät mukanasi vuodesta toiseen ja sopivat kaikenlaisiin koteihin – vaaleisiin, meluisiin ja sekalaisiin, pelkistettyihin tai mystisiin.

Suosikkimateriaalini ja -värini toisiinsa yhdistettyinä – oli niin hauskaa saada suunnitella kaikki nämä kauniit tuotteet!”

Pussilakanasetti Nell kreppimateriaalia, 2 tai 3 osaa 63 EUR

#WeAdoreHannes

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Olet nähnyt 0 / 1 tuotteesta

Can’t get enough?

Tutustu myös näihin tuotteisiin, jos pidit Maries mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.