Otamme säännöllisin väliajoin inspiroivia ja luovia tekijöitä mukaan kampanjoihimme ja mallistoihimme. Linda-Marie on suunnitellut yhdessä Elloksen kanssa malliston, jossa on occasion-mekkoja, kenkiä ja korvakoruja kesän kaikkiin juhlahetkiin. Mukana on myös niiden kanssa yhteensopiva solmuke puvun kanssa käytettäväksi. Mallisto on kunnianosoitus rakkaudelle, vartalolle ja kaikille juhlan arvoisille hetkille.

Mekko Sanna
Mekko Sanna 48 EUR
We adore dresses - for every bridesmaid

Onko sinulla tiedossa kesähäät tai vaikka suuret juhannusjuhlat? Etsitkö täydellistä mekkoa? Linda-Marie Nilsson saves the day mallistollaan, joka on toteutettu designyhteistyössä Elloksen kanssa. Malliston tuotteet ovat saatavilla kokonumeroissa 34/36–58/60 – täällä on lähes jokaiselle jotakin.

Maximekko Evelina 79.99 EUR

Maximekko Evelina 79.99 EUR

Maximekko Alexandra 89.99 EUR

Made by Linda-Marie

Linda-Marie Nilsson on kehopositiivinen vaikuttaja ja kirjailija, jolla on yli 130 tuhatta seuraajaa Instagramissa. Tämä mallisto on häiden inspiroima, sillä Linda-Marie on menossa kesällä naimisiin. Juhlista elämää ja rakkautta mekolla!

  • Ellos Collection Mekko Sanna

    48 EUR
    Alkuperäinen hinta 79,99 EUR
  • Ellos Collection Maximekko Alexandra

    89,99 EUR
  • Ellos Collection Pitsimekko Frida-Linn

    49,99 EUR
  • Ellos Collection Pitsimekko Frida-Linn

    49,99 EUR
Mekko Jamie
Mekko Jamie 33 EUR
Mekko Jamie 33 EUR

Mallistoni inspiraationlähteen voi tiivistää yhteen ainoaan sanaan: Rakkaus. Haluan, että jokainen vaate, koru ja kenkä saa rakkauden kuplimaan rinnassa. Että ne saavat sinut, joka olet menossa juhliin tai häihin joko vieraana tai morsiusneitona, uskaltamaan hieman enemmän. Uskaltamaan näkyä ja tanssia kuin kukaan ei katsoisi, ja uskaltamaan tuntea itsesi maailman kauneimmaksi. Olen erityisen ylpeä ja iloinen siitä, että mekkoja valmistetaan Elloksen KAIKISSA kokonumeroissa 34/36–58/60. Sillä ansaitsemme kaikki mahdollisuuden loistaa.

Tuntuu edelleen täysin epätodelliselta, että olen pian menossa naimisiin elämäni rakkauden kanssa – tunne on samaan aikaan sekä kutkuttava että rauhoittava. Olemme olleet jo alusta asti samoilla linjoilla siinä, millaiset juhlat ja vihkiäiset haluamme, ja tuntuu, että nyt kaikki unelmahäidemme palikat alkavat olla paikoillaan. Haluamme, että tilaisuus on kaunis, mutta myös hauska ja tulvillaan huumoria ja yllätyksiä! Morsiusneitoni pukeutuvat kummatkin oman mallistoni kauniisiin mekkoihin, ja odotan jo kovasti saavani nähdä mekot parhaiden ystävieni päällä.

Pitsimekko Frida-Linn
Pitsimekko Frida-Linn 49.99 EUR
Mekko Melinda
Mekko Melinda 69.99 EUR

Mallisto on minulle uskomattoman tärkeä. Olen koko elämäni haaveillut saavani olla mukana, tuntea olevani tervetullut ja kuuluvani joukkoon. Odottanut saavani nähdä ilmoituksissa ja mainoksissa jonkun, joka näyttää samalta kuin minä, vaatteissa, jotka sopivat minun vartalolleni. Että saan jo kolmatta vuotta peräkkäin seistä täällä kaikkine muotoineni, muhkuroineni ja kaiken sen kanssa, mikä ei ole koskaan aikaisemmin ollut tervetullutta mihinkään, ja esitellä kolmannen itse suunnittelemani malliston, jonka mallina olen itse ollut – se on mahtavaa. Tuntuu niin hyvältä, että se mitä olen koko ikäni odottanut näkeväni, onkin... minä itse.


#weadorelinda-marie

Linda-Marie Nilsson     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection Maximekko Evelina

79,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Pitsimekko Frida-Linn

49,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Maximekko Evelina

79,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Mekko Melinda

69,99 EUR

Ellos Collection Korvakoru Linda-Marie

22,99 EUR

Ellos Collection Pitsimekko Frida-Linn

49,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Maximekko Alexandra

89,99 EUR

Ellos Shoes Sandaletit Zezze Lace

35 EUR 49,99 EUR

Ellos Collection Mekko Sanna

48 EUR
Alkuperäinen hinta 79,99 EUR

Ellos Collection Mekko Jamie

33 EUR
Alkuperäinen hinta 54,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Mekko Jamie

27 EUR
Alkuperäinen hinta 54,99 EUR

+1 väri

Olet nähnyt 11 / 11 tuotteesta

Can’t get enough?

Tutustu myös näihin tuotteisiin, jos pidit Linda-Maries mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.