#In collaboration with Frida Kummerfeldt

Otamme säännöllisin väliajoin inspiroivia ja luovia tekijöitä mukaan kampanjoihimme ja mallistoihimme. Frida Kummerfeldt on suunnitellut yhdessä Elloksen kanssa malliston, jonka mekot, paidat ja housut sopivat kesän ihastuttaviin tilaisuuksiin. Juhlista valoisia iltoja ja pitkiä öitä suosimalla statement-väreja, smokkirypytettyjä vyötäröitä ja naisellisilla muotoja. Investoi täydellisiin valkoisiin puvunhousuihin ja ajattomaan paitaan – katso koko yhteistyö täältä!

Maksimekko Estrid
Maksimekko Estrid 60 EUR
 • Ellos Collection - Paita Viola

  Ellos Collection Paita Viola

  49,99 EUR
 • Ellos Collection - Mekko Frida

  Ellos Collection Mekko Frida

  52 EUR 69,99 EUR −25%
 • Ellos Collection - Housut Sabine

  Ellos Collection Housut Sabine

  59,99 EUR
 • Ellos Collection - Paita Paula

  Ellos Collection Paita Paula

  49,99 EUR

Mekko Frida 52 EUR

Made by Frida

Frida Kummerfeldt on ruotsalainen vaikuttaja ja content creator, jolla on yli 22 tuhatta seuraajaa Instagramissa. Kanavillaan hän inspiroi seuraajiaan muoti- ja stailausvinkeillä ja kehopositiivisuudella. Yhdessä Elloksen kanssa hän on nyt suunnitellut ensimmäisen mallistonsa – upean yhdistelmän värejä, kuvioita ja naisellisia muotoja. Löydä kesän suosikit täältä!

Mekko Frida
Mekko Frida 52 EUR

Tämä mallisto on kaikille meille muodista kiinnostuneille naisille, jotka olemme kokeneet, että vartaloissamme on jotain vikaa. Vartaloissamme ei ole koskaan ollut mitään vikaa. Halusin suunnitella viisi uskomatonta erikokoista muotivaatetta, jotka sopivat monille erilaisille vartalotyypeille. Sillä kaikki ansaitsevat tuntea itsensä säteileviksi ja kauniiksi – sekä sisältä että ulkoa.

Paita Paula
Paita Paula 49.99 EUR
Housut Sabine
Housut Sabine 59.99 EUR

Minulle oli tärkeää suunnitella rohkeasti muodikas mallisto, jonka vaatteet kannustavat meitä näkymään, olemaan esillä ja olemaan ylpeitä ihanista vartaloistamme. Värikästä tai kokovalkoista, tiukkaa tai cut-outeja – muodikkaita leikkauksia, joita monikaan ei ole aikaisemmin uskaltanut käyttää. Mutta nyt on niiden aika!

Paita Viola
Paita Viola 49.99 EUR
Paita Karla
Paita Karla 39.99 EUR

Oma suosikkivaatteeni on kuviollinen statement-mekko, joka on saanut nimensä tyttäreni Estridin mukaan. Elämäni aurinko, joka inspiroi minua joka päivä. Haluan esitellä hänelle kehopositiivista vanhemmuutta ja luoda uuden tyttöjen sukupolven, joka ei edes tiedä, mitä kehoviha on. Tulen käyttämään tätä mekkoa kevään ja kesän kaikissa juhlissa, häissä ja aina silloin, kun haluan vain tuntea oloni suurenmoiseksi!

Maksimekko Estrid
Maksimekko Estrid 60 EUR

Esittelen tämän malliston kyynelsilmin. Se on tehty sinulle. Jotta voit seistä peilin edessä ja tuntea olevasi juuri sen nainen, josta olet niin pitkään unelmoinut. Kyllästynyt piilottelemaan itseäsi. Sinun aikasi on nyt!


#weadorefrida

Frida Kummerfeldt     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection - Paita Viola

Ellos Collection Paita Viola

49,99 EUR
Ellos Collection - Paita Karla

Ellos Collection Paita Karla

39,99 EUR
Ellos Collection - Housut Sabine

Ellos Collection Housut Sabine

59,99 EUR
Ellos Collection - Mekko Frida

Ellos Collection Mekko Frida

52 EUR 69,99 EUR −25%
Ellos Collection - Maksimekko Estrid

Ellos Collection Maksimekko Estrid

60 EUR 79,99 EUR −25%
Ellos Collection - Paita Paula

Ellos Collection Paita Paula

49,99 EUR

Olet nähnyt 6 / 6 tuotteesta

Can’t get enough?

Tutustu myös näihin tuotteisiin, jos pidit Fridas mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.