Vietämme kotona enemmän aikaa kuin koskaan ennen yhdessä läheistemme kanssa. Vieraile kanssamme kahdessa erilaisessa perheessä ja kahdessa erilaisessa kodissa ja tutustu perheiden arkeen. Atta Ring ja Elin Nord perheineen esittelevät uuden loungewear-mallistomme, jonka suunnittelun avainsanoja ovat olleet mukavuus, kestävyys ja yksinkertaisuus. Mukavia vaatteita harmonisissa ja pehmeissä väreissä, ja kestäviä materiaaleja, kuten Ecovero-viskoosia. Neuleet yhdistetään yksinkertaisiin perusvaatteisiin. Tutustu mallistoon, jonka vaatteet tuntuvat mukavilta sekä kotona että kotitoimistossa.

Atta Ring ja perhe

Kaikki ovat varmasti joskus lukkiutuneet kylpyhuoneeseen hyvän kirjan kanssa tai saadakseen keskittyä rauhassa sosiaaliseen mediaan.

Kadehdin heidän sukupolveaan monin tavoin. Samalla tunnen aivan päinvastoin. Ovatko kaikki aiemmat sukupolvet tunteneet niin?

Atta Ring

Osta kestävä tulevaisuus

Ecovero-viskoosi on kestävä materiaali, joka on valmistettu sertifioiduista uusiutuvista materiaalilähteistä. Tuotantoprosessissa huomioidaan ilmasto ja korkeat standardit – kestävän tulevaisuuden edistämiseksi.

  Se tunne aamulla sen jälkeen, kun kaikki ovat pyrkineet samaan aikaan kylpyhuoneeseen. Tai kun tuhat pientä elefanttia on tömistellyt mutaisin jaloin eteisestä suihkuun. Pieni tuokio tai hengähdystauko, joka säilyy ja muistuttaa arjen hetkistä. Olemme pyrkineet vangitsemaan juuri sen hetken jokaiseen vaatteeseen ja jokaiseen yksityiskohtaan. Sillä kaikki kaunis kiteytyy juuri näihin ohikiitäviin hetkiin.

  Elin Nord ja perhe

  Epätäydellisyys antaa meille aikaa muuhun. Aikaa toisillemme ja itsellemme sekä aikaa pohdiskella.

  ELIN NORD

  Tread lightly through every day life

  Kotona olo merkitsee vapautta monin tavoin. Vapautta suunnitella omaa ajankäyttöä, vapautta elää arkea omien tarpeiden mukaan. Loungewear-mallistossa on jotakin kaikille perheenjäsenille, sekä isoille että pienille. Tuotteissa on selkeä ja mukava muotoilu, ja ne ovat erittäin laadukkaita.

   Täällä voi olla sotkuista, mutta se on meidän sotkumme.

   Shoppaile loungewear-tuotteita