Ostoskori
A better choice

Vintage Collection

Tämä merkitsee meille enemmän kuin vain kestäviä materiaalivalintoja. Haluamme kannustaa uusiin tapoihin sisustaa ja luoda oma, persoonallinen tyyli. Ellos Vintage Collection -valikoima koostuu huolella valituista suosikeista, joilla on oma historiansa. Hyödyntämällä jo olemassa olevia tuotteita ja yhdistelemällä vanhaa ja uutta, asiakkaamme voivat luoda oman ainutlaatuisen tyylinsä. Myös käytä ja heitä pois -kulutus ja uusien resurssien käyttö vähenee ottamalla vanhat tuotteet uudelleen käyttöön.

Vintage Collection -valikoimassa on rajattu määrä tuotteita, jotka on kaikki huolella valittu ja joilla on kaikilla oma historiansa.


Haastateltavana Ulrika Sjövall, design director – Ellos

Miksi päätitte panostaa vintagetuotteisiin?
Tuntui itsestään selvältä kunnioittaa kaikkea vuosien saatossa syntynyttä kauneutta. Saatavilla on paljon erittäin hyviä perinteisiä tuotteita, ja haluamme vahvistaa ajatusta siitä, että kaiken ei tarvitse olla uutta. Vanhoilla esineillä saadaan sisustukseen jännitettä ja huomioidaan kestävyysnäkökulma. Tämä saattaa olla yllättävä ele meiltä, mutta yrityksessä panostetaan uuteen ajatteluun ja innovaatioihin. Uskomme vahvasti yllätyksellisyyteen ja rohkeuteen esittää tuotemerkkimme uusia puolia. Ensimmäinen mallisto koostui vintage-esineistä ja keskittyi etupäässä sisustusesineisiin, kuten ruukkuihin, maljakoihin, kulhoihin ja kynttilälyhtyihin. Ne ovat helposti sijoitettavia tuotteita, joista monet pitävät.

Millaista palaute on ollut?
Olimme varautuneet suureen kiinnostukseen, sillä ihmiset ovat yhä tiedostavampia ja kiinnostuneita sisustamaan kotinsa persoonallisesti. Malliston nopea loppuunmyynti oli meille kuitenkin iloinen yllätys!

Miksi on tärkeää edistää kestävää kehitystä, ja mitä se merkitsee teille?
Uskon, että kyseessä on kuluttamiseen liittyvien asenteiden muuttuminen ja se, että haluamme ympäröidä itsemme kauniilla esineillä riippumatta siitä ovatko ne vanhoja vai uusia. Yhdistämällä uusia ja vanhoja tuotteita olemme luoneet jännittäviä vaikutelmia. Kiinnostus vanhoilla esineillä sisustamiseen on suurta ja kasvussa. Asiakkaamme ovat tietoisia kestävästä kehityksestä ja tekevät yhä tietoisempia valintoja. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota kestävyyteen kehittämällä uusia, ajattomia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat huolella suunniteltuja ja viimeisteltyjä. Toivomme, että asiakkaamme käyttävät niitä usein ja että niistä tulee heidän henkilökohtaisia suosikkejaan.

Mitä voimme odottaa Ellokselta?
Tarkoituksemme on esitellä jatkuvasti mallistoja, jotka luovat jännitettä valikoimaamme. Ne voivat olla mitä vain puutarhakalusteista arvokkaisiin keräilyesineisiin. Tammikuussa (2018) panostimme hieman enemmän huonekaluihin, kuten nojatuoleihin ja pikkupöytiin. Nämä vintagetuotteet ”sopivat” tavalliseen valikoimaamme.

Hae lainaa »
Lisätietoa »