Today is Tomorrow - Hållbarhet på Ellos
Ostoskori

Today is Tomorrow

On vain harvoja yrityksiä, jotka voivat sanoa toimintansa olevan sataprosenttisesti ympäristöystävällistä tai kestävää. Ellos on hyvässä vauhdissa kestävän kehityksen polulla, mutta tehtävää on luonnollisesti vielä paljon. Toteutamme pyrkimystämme yhä ekologisempaan toimintaan teemalla ”Today is Tomorrow”, sillä tämän päivän toimet vaikuttavat huomiseen. Haluamme olla mukana luomassa tulevaisuuden ratkaisuja, ja kysymme itseltämme joka päivä mitä voimme tänään tehdä paremman huomisen puolesta.
Today is Tomorrow -teema pitää sisällään kaikki kestävämpään toimintaan sisältyvät aspektit aina ympäristöystävällisemmistä materiaaleista energiansäästöön toimitiloissamme.

1. Asiakkaamme

Haluamme tehdä kestävät valinnat helpoiksi asiakkaillemme ja tarjota laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu ihmiset ja ympäristön huomioon ottavalla tavalla. Uskomme avoimeen ja asiakkaan kohtaavaan dialogiin. Asiakkaanamme voit aina luottaa neuvoihimme ja siihen, että tuotteemme on valmistettu turvallisella ja vastuullisella tavalla.

2. Työyhteisömme

Suhtaudumme työkavereihimme molemminpuolisella kunnioituksella ja annamme toisillemme yhtäläiset mahdollisuudet turvallisessa ja luovassa työympäristössä. Osaaminen, lojaalius ja yrittäjähenkisyys mahdollistavat tavoitteidemme saavuttamisen. Jatkuva kehitys on avain menestykseen.

3. Tavarantoimittajat

Odotamme, että tavarantoimittajamme ja liikekumppanimme jakavat liike-etiikkaan, ihmisoikeuksiin ja oikeudenmukaisiin työskentelyolosuhteisiin liittyvän ajattelutapamme. Uskomme yhteistyöhön – työskentelemme yhdessä alihankkijoidemme kanssa parantaaksemme jatkuvasti arvoketjumme kestävyyttä ja vastuullisuutta.

4. Ympäristö

Otamme ympäristövaikutukset huomioon päivittäisen toimintamme jokaisella tasolla. Haluamme, että tuotteemme valmistetaan ja niitä käsitellään ihmiset ja ympäristön huomioiden. Haluamme osaltamme luoda kestävää tulevaisuutta käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti mutta haitalliset ympäristövaikutukset minimoiden. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme materiaalien kierrätystä sekä uusiokäyttöä tuotteissamme.

5. Yhteiskunta

Haluamme edesauttaa yhteiskuntakehitystä niissä yhteisöissä, joissa toimimme. Tuemme tekoja ja aloitteita, joilla on pitkäaikaista positiivista vaikutusta, ja toimimme aina ei-poliittisista ja ei-uskonnollisista lähtökohdista. Olemme mukana eri projekteissa ja yhteisyrityksissä, jotka heijastavat arvojamme ja visiotamme kestävästä tulevaisuudesta. Kestävyys on meille luonnollinen, toimintaamme ohjaava arvo. Kestävä kehitys ja pitkän tähtäimen ajattelu kannustavat meitä innovatiiviseen, uteliaaseen ja läpinäkyvään toimintaan. Tämä tuo lisäarvoa asiakkaillemme, työntekijöillemme, liikekumppaneillemme, omistajillemme sekä yhteisöille, joissa toimimme. Haluamme osaltamme luoda parempaa maailmaa tuleville sukupolville ja harjoittaa vastuullista liiketoimintaa. Olemme matkalla kohti entistäkin kestävämpää Ellosta. Tervetuloa mukaan!

Hae lainaa »
Lisätietoa »