Ostoskori

Yhteiskunnallinen yhteistyö

Haluamme edistää kestävää ajattelua niillä alueilla, joilla toimimme, ja uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhteistyöllä. Sen tuloksena syntyy pitkäaikaisia sopimuksia sekä sitoumuksia, jotka vaikuttavat koko toimialaamme. Alla muutamia kumppaneitamme sekä yhteisöjä, joiden kanssa työskentelemme.

BCI

BCI – Better Cotton Initiative

Better Cotton Initiative (BCI) on maailmanlaajuinen, voittoa tavoittelematon ohjelma, joka kouluttaa puuvillanviljelijöitä ja edistää kestävän puuvillantuotannon periaatteita. BCI pyrkii työllään vähentämään veden ja kemikaalien käyttöä puuvillan viljelyssä sekä parantamaan puuvillasatoja, työntekijöiden työolosuhteita, viljelymaan laatua sekä edistämään biologista monimuotoisuutta. BCI:hin kuuluu mm. aatteellisia ympäristöjärjestöjä, puuvillantuottajia sekä vaateyrityksiä.

Lisätietoa: www.bettercotton.org

Cotton connect

Cotton Connect

Cotton Connect on sosiaalinen yritys, joka edistää puuvillatuotteiden kestävää arvoketjua mm. kouluttamalla puuvillan viljelijöitä toimimaan vähemmän ympäristöä kuormittavalla tavalla sekä parantamaan työolosuhteita.

Lisätietoa: www.cottonconnect.org

Fur free retailer

Fur Free Alliance

Ellos ei käytä tuotteissaan aitoa turkista. Allekirjoitimme vuonna 2010 Fur Free Alliancen Retailer Commitment Against Fur -sopimuksen, jolla sitouduimme olemaan käyttämättä aitoa turkista.

Lisätietoa: www.furfreeretailer.com

STWI

STWI - Sweden Textile Water Initiative

Sweden Textile Water Initiative käynnistyi vuonna 2010 ruotsalaisten tekstiili- ja nahka-alan yritysten sekä Stockholm International Water Instituten yhteistyönä. Projektilla kehitetään suuntalinjoja veden, energian ja kemikaalien käytön vähentämiseksi tuotteiden valmistuksessa. Ellos on ollut projektissa mukana alusta alkaen.

Lisätietoa: www.stwi.se

SIS

SIS - Swedish Standards Institute

Haluamme vaikuttaa alaamme, tietää enemmän ja ajatella pidemmälle kuin muut. Siksi teemme Swedish Standards Instituten (SIS) kanssa standardoimisyhteistyötä, jonka puitteissa olemme mm. mukana eri työryhmissä.

Lisätietoa: www.sis.se

UNHCR

UNHCR

Vuonna 2015 tapahtui modernin ajan pahin humanitäärinen kriisi, jolle ei edelleenkään näy ratkaisua. Sotaa pakenevien ihmisten katastrofi koskettaa meitä kaikkia. Ellos on Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisjärjestön UNHCR:n ystäväyritys, ja tuemme lahjoituksillamme sodan jaloista pakenevia pakolaisia.

Lisätietoa: www.unhcr.fi

SERTY

SER-kierrätys

Ellos on sähkötuotteita kierrättävän Serty ry:n jäsen. Voit palauttaa vanhat kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet veloituksetta SER-Tuottajayhteisön järjestämiin keräyspisteisiin. Keräyspisteeseen voi palauttaa sähkö- ja elektroniikkalaitteita aina jääkaapista pesukoneeseen ja televisiosta kahvinkeittimeen. Poista ylimääräiset osat kuten pölynimurin pölypussi palauttaessasi laitteen. Turvallisuussyistä vain kokonaiset laitteet otetaan vastaan.

Lisätietoa: www.serty.fi

Hae lainaa »
Lisätietoa »