Kestävä tuotevalikoima - Ellos.fi
Ostoskori

Kestävä tuotevalikoima

Haluamme tehdä kestävät valinnat helpoiksi asiakkaillemme ja tarjota heille laajan valikoiman kestävällä tavalla suunniteltuja ja valmistettuja muoti-, sisustus ja kauneustuotteita.

Olemme asettaneet kaksi suurta tavoitetta: Haluamme, että vuoteen 2020 mennessä 100% käyttämästämme puuvillasta on kestävällä tavalla tuotettua – eli ekopuuvillaa, kierrätyspuuvillaa tai BCI-ohjelman puitteissa tuotettua puuvillaa. Lisäämme myös jatkuvasti ekologisten, kierrätettyjen ja uusien, innovatiivisten materiaalien käyttöä kaikissa tuoteryhmissämme.

Tuote- ja osto-osastomme pyrkivät jatkuvasti tekemään hyviä valintoja suunnittelu- ja ostotoiminnassa sekä etsimään uusia, entistä ympäristöystävällisempiä materiaaleja ja tuotantotapoja. Elloksella ei ole omia tehtaita, vaan teemme tiivistä yhteistyötä Euroopassa ja Aasiassa sijaitsevien sisäänostoyksiköiden ja tavarantoimittajien kanssa. Suurimman osan tuotteistamme suunnittelemme itse, jolloin voimme vaikuttaa tuotteiden ympäristövaikutuksiin jo suunnitteluvaiheessa. Ennen kuin aloitamme yhteistyön uuden tavarantoimittajan tai alihankkijan kanssa, sen on sitouduttava eettisiin toimintaohjeisiimme, jotka sisältävät ihmisoikeuksia ja hyviä työskentelyolosuhteita koskevat vaatimuksemme ja kriteerimme.

Hae lainaa »
Lisätietoa »