Ellos.fi
Ostoskori

Olemme luoneet yhdessä Sandberg Wallpaperin kanssa malliston, joka perustuu Sandbergin rikkaaseen kuviovalikoimaan. Saimme kunnian kehittää tekstiilejä, joiden kuvioita on aiemmin nähty vain tapeteissa. Kattaukset on stailannut Sofia Wood, joka on Ruotsin tämän hetken jännittävimpiä esteettisiä taitajia. Hänen stailauksensa, meidän tuotteemme ja Sandbergin fantastiset kuviot muodostavat ”match made in heaven”. Olemme ylpeitä lopputuloksesta ja toivomme, että ihastutte siihen yhtä paljon kuin me!

Yksi mallisto – kolme kattausta

Ellos x Sandberg Wallpaper

Sandberg Wallpaper on ruotsalainen, Sandbergin perheen vuonna 1925 perustama tapettiyritys. Se on myös tänä päivänä perheyritys, jonka omistaa nyt Gimmersta-perheen kolmas sukupolvi. Sandberg Wallpaper luo rakkaudesta klassiseen käsityöperinteeseen ja ruotsalaiseen tapettitaiteeseen ajattomia, käsin piirrettyjä kuvioita. Lopputulos on aina korkeinta laatua, ja kuvioilla halutaan kertoa tarinoita, jotka ovat saaneet inspiraatiota ruotsalaisesta maisemasta ja luonnosta.

Yrityksen tuotannon jokainen vaihe on aina ajatuksesta valmiiksi tuotteeksi asti huolella harkittu – mitä me Elloksella arvostamme. Tavoitteemme on sisustaa pohjoismaisia koteja edullisilla laatutuotteilla. Elloksen ja Sandberg Wallpaperin yhteistyö juontaa juurensa yhteisestä historiasta, intohimosta designiin sekä Borås-perinnöstä, josta me olemme molemmat ylpeitä.

Shop all products

.

Hae lainaa »
Lisätietoa »