12 osumaa. Lajittele.

Käytä kalan ja lihan hienoimpiin osiin fileointiveistä, joka leikkaa raaka-aineesta helposti pois ruodot ja rasvan. Kun olet oppinut fileointitekniikan ja hankkinut kalan fileointiveitsen, voit valmistaa Nigiri-sushia kotona. Hanki myös paistiveitsi, jolla leikkaat lihan ennen tarjoilua. Valitse siivujen paksuus raaka-aineen ja ruokalajin mukaan.

Miyabi Paistiveitsi / fileerausveitsi Sujihiki 24 cm 5000 MCD

429 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet, taipuisa 18 cm

46,95 EUR

Satake Sashimiveitsi Satake Houcho Sashimi 21 cm

67,90 EUR

Miyabi Paistiveitsi / fileerausveitsi Chutoh 16 cm 5000 MCD

339 EUR

Nordic Chefs Fileointiveitsi

74,95 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 20 cm

54,95 EUR

Global Fileerausveitsi G-30 21 cm Joustava

203,99 EUR

Global Fileerausveitsi G-21 16 cm Joustava

149,99 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 16 cm

48,95 EUR

Miyabi Fileerausveitsi/paistiveisti Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

449 EUR

Miyabi Paistiveitsi / fileerausveitsi Sujihiki 24 cm 6000 MCT

289 EUR

Satake Fileerausveitsi Satake Houcho 17 cm

67,90 EUR

Olet nähnyt 12 / 12 tuotteesta