Tuulettimet & ilmankostuttimet / Wood’s

Ruotsalaisvalmisteinen hajunpoistolaite, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja kaikkialla!
Ruotsalainen tuote
Wood's Airmaster on valmistettu Ruotsissa ruostumattomasta ruotsalaisesta teräksestä, joten se kestää kovaa käyttöä vuodesta toiseen. Wood's Airmaster 400 on kannettava, ja sitä käytettään ammattimaisessa hajusaneerauksessa tulipalon ja vesivahingon jälkeen. WOZ400 on helppo asentaa seinälle kiinteästi, kun halutaan poistaa hajuja roskahuoneissa, jätevedenpuhdistamoissa, ilmastointijärjestelmistä sekä vedenpuhdistuksen yhteydessä.

Näin se toimii
Wood's Airmaster tuottaa otsonia, jota kutsutaan aktiivihapeksi. Otsoni hyökkää ärsyttäviä molekyylejä vastaan ja neutralisoi ne, jotka aiheuttavat pahaa hajua ja saa hajut häviämään.

Wood´s Airmaster WOZ 400 on pieni kannettava ilmansaneerauslaite, joka nopeasti ja tehokkaasti poistaa hajuja esim. seuraavista lähteistä: tupakka, savu, kosteus, home ja lemmikit. Laite poistaa tehokkaasti hajuja kodeista, hotellihuoneista, hygieniatiloista, veneistä ja autoista.

Wood´s Airmaster WOZ 400:ssa on 12 voltin virtalähde ja sitä voi siis käyttää myös paikoissa, joissa ei ole pistorasiaa 230 voltin jännitteellä. Helppo liittää auton tupakansytyttimellä tai pakettiauton tupakansytytinlaturin avulla.

Wood´s Airmaster WOZ 400-laite hyödyntää otsoniputkea, mikä on vakaa ja luotettava tekniikka vaativissa ympäristöissä. Tämä mahdollistaa myös letkuliitännän.
Letkuliitäntää käytetään, kun laite yhdistetään ilmanvaihtoon, vedenpuhdistukseen sekä vaikeasti saavutettaviin tiloihin, kuten väliseiniin, ryömintätilaan tai auton ilmastointilaitteeseen.

Kätevä laite, jossa kahva
Tehokas otsonointi
Maalattua ruostumatonta terästä
Helppo kiinnittää seinään
Alhainen energiankulutus
Helppo letkuliitäntä nipalla
Valmistettu Ruotsissa

Tuotenumero: 1641358

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu