Seksilelut / Womanizer

Alkuperäinen Womanizer - ensimmäinen tuotemerkki, joka on luonut vallankumouksellisen tekniikan, joka stimuloi klitorista paineaaltojen avulla.

Womanizerin vallankumouksellista tekniikkaa kutsutaan Pleasure Air -teknologiaksi, ja sen avulla voit stimuloida klitorista ilman suoraa kosketusta. Womanizer imee klitorista itseensä päin, ja stimuloi sitä sykkivien paineaaltojen avulla. Womanizerin avulla saat orgasmeja, joita on tähän asti ollut vaikea saavuttaa samalla tavalla - tiheään ja voimakkaita. Monet naiset saavat aivan uudenlaisen orgasmin voimakkaan stimulaation ansiosta. Ei ole harvinaista, että orgasmit saavuttavat aivan uuden tason, kestävät pidempään ja tulevat nopeammin. Womanizerin avulla saavutat useita orgasmeja peräkkäin.

Womanizer Mini on täydellinen sinulle, joka haluat kokeilla onko Womanizer niin hyvä kuin kerrotaan - ja on se, et tule pettymään! Womanizer Mini on täydellinen malli aloittelijalle, joka haluaa tutustua ja kokeilla ainutlaatuista Pleasure Air -teknologiaa.

Womanizer Minissä on 3 erilaista intensiteettitasoa, ja se toimii paristoilla, jotka on helppo vaihtaa.

Pakkauksen sisältö:
- Womanizer Mini
- Paristot 2 x AAA
- Pikaopas

Tuotetiedot:
- Materiaali: ABS-muovi, vartalolle turvallinen silikoni
- Toimii: 2 x AAA-paristolla (mukana)
- Ei vedenkestävä
- Tuotteen mitat: 5 x 11 x 5 cm
- Tuotteen paino: 88 g (paristojen kanssa)

Tuotenumero: 1654710

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu