Seksilelut / Womanizer

Alkuperäinen Womanizer - ensimmäinen tuotemerkki, joka on luonut vallankumouksellisen tekniikan, joka stimuloi klitorista paineaaltojen avulla.

Womanizerin vallankumouksellista tekniikkaa kutsutaan Pleasure Air -teknologiaksi, ja sen avulla voit stimuloida klitorista ilman suoraa kosketusta. Womanizer imee klitorista itseensä päin, ja stimuloi sitä sykkivien paineaaltojen avulla. Womanizerin avulla saat orgasmeja, joita on tähän asti ollut vaikea saavuttaa samalla tavalla - tiheään ja voimakkaita. Monet naiset saavat aivan uudenlaisen orgasmin voimakkaan stimulaation ansiosta. Ei ole harvinaista, että orgasmit saavuttavat aivan uuden tason, kestävät pidempään ja tulevat nopeammin. Womanizerin avulla saavutat useita orgasmeja peräkkäin.

Womanizer Duo on täydellinen klitoris- ja G-pistestimulaattorin yhdistelmä. Duo on sinulle, joka etsit jotain aivan erityistä.

Womanizer™ Duo stimuloi sinua kahdella eri tavalla samanaikaisesti: Duo hyväilee klitoristasi hellävaraisilla paineaalloilla, samalla kun varren värinät hierovat G-pistettäsi. Duo antaa sinulle täysin uudenlaista nautintoa.
Klitorisstimulaattorissa on Smart Silence™ -teknologia, jonka ansiosta Womanizer Duo käynnistyy vain tullessaan kontaktiin ihon kanssa. Siihen asti se on stand by -tilassa.

Löydä sinulle sopivin stimulaatio - vaikka se merkitsisi erilaisia stimulointeja joka kerta. Sekä klitorisstimulaattorissa että Duon vibraattorissa on 12 eri tasoa - kaikkea aina hellävaraisesta kutituksesta villeihin ja intensiivisiin stimulaatioihin. Lisäksi tehokkaassa vibraattorissa on 10 erilaista värähtelykuviota. Tämä nautinnon monimuotoisuus tekee Duosta optimaalisen nautintoa antavan tuotteen.

Tuotetiedot:
- Pleasure Air™ -teknologia, 12 tasoa
- Vibraattori, jossa 12 erilaista tasoa sekä 10 erilaista värähtelykuviota
- Smart Silence™
- Stand by -tila
- Ladattava, magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto
- Ylimääräinen stimulaatiosuutin
- Säilytyspussi
- Käyttöohje 11 eri kielellä
- Vedenkestävä (IPX7)
- Tuotteen mitat: 88 mm x 203 mm x 58 mm
- Materiaali: ABS-päällinen, jossa vartalolle turvallinen silikoni
- Käyttöaika: 120 min
- Latausaika: 120 min
- Takuu: 2 vuotta

Tuotenumero: 1654723

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu