Weleda Oat Replenishing Shampoo 190ml

13,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Oat Replenishing Shampoo 190ml

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: 190 ml eko

Shampoot / Weleda

Shampoo, jossa ekologista jojobaöljyä ja ekologista kaura- ja salviauutetta. Silottaa hiuksen pintaa, korjaa vaurioituneita hiuksia ja haaroittuneita latvoja ja parantaa luonnollista kimmoisuutta. Kauralla on vahvistavia ja korjaavia ominaisuuksia, siinä on paljon piihappoa, joka tekee kasvista ravitsevan. Mieto kukkaistuoksu, jossa mm. mimosaa ja makeita tonkapapuja.

Viljat ovat elinvoimaisia ja niissä on paljon yhteistä hiusten kanssa siksi viljoilla on korjaava, ravitseva ja suojaava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan. Shampoo ei sisällä synteettsiä tensidejä vaan ainoastaan luonnollisia kasvipohjaisia tensidejä.

- Hoitaa hiuksia.
- Korjaa vaurioituneita hiuksia.

Kun vaihdat perinteisistä hiustenhoitotuotteista luonnollisiin, hiukset ja hiuspohja käyvät läpi radikaalin muutoksen. Perinteiset hiustenhoitotuotteet saavat hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä silikonien ansiosta, jotka piilottavat vaurioituneet kohdat. Kun vaihdat luonnollisiin hiustenhoitotuotteisiin, nämä silikonit huuhtoutuvat vähitellen pois ja hiukset voivat ensin vaikuttaa kiillottomilta. Muutaman viikon kuluttua hiukset saavuttavat luonnollisen terveen kuntonsa ja näyttävät luonnollisen kauniilta.

Sisältö:
Vesi, kookostensidit, sokeritensidit, kauratensidit, alkoholi, glyseriini, ksantaanikumi (maissista), eteeriset öljyt, kookosrasvahapot, balsami (sokeriputkesta), kaurauute, jojobaöljy, salviauute, maitohappo, hydrolyysi kaurasta.

Tuotenumero: 1015194

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää