Siivousvälineet / Vileda


Vileda Steam XXL - puhdistaa isot alueet erittäin nopeasti
Vileda Steam XXL -höyrymopin erittäin leveä puhdistustyyny säästää paljon aikaa.

Puhdistaa isot pinnat nopeasti ja helposti
Tekee perusteellisen syväpuhdistuksen ilman suurempaa vaivaa.

Täydellinen isompaan kotiin
Vileda Steam XXL -höyrymoppi on täydellinen laite isoon kotiin, jossa on avoimia pintoja. Erittäin leveä 40 cm:n puhdistustyyny puhdistaa isot alueet tehokkaasti ja paljon lyhyemmässä ajassa kuin tavallinen moppi ja ämpäri olisi koskaan tehnyt.

Tuhoaa 99,9% kaikista bakteereista*
Steam XXL -höyrymopin ansiosta puhdistat ilman kemikaaleja tai muita puhdistusaineita, jotka voivat naarmuttaa lattiaa. Höyrymopin kuuma höyryä tuhoaa 99,9% kaikista bakteereista ja muista epähygieenisista jäämistä lattialla. *testattu kolibakteerilla

XXL-höyrymopin teho on 1550 W, mutta kaikki tahrat eivät tarvitse äärimmäistä puhdistustehoa.
Sisäänrakennetulla säätöpainikkeella voit säätää höyryä. Miedoin höyry herkille lattiapinnoille tai enimmäisteho lujemmalle lattialle.

Valmis 15 sekunnissa
Viledan Steam XXL lämmittää veden säiliössä 15 sekunnissa. Vihreä LED-valo syttyy, kun Steam XXL on käyttövalmis.

Puhdistus mikrokuidulla
Höyryn läpäisevä puhdistustyyny on valmistettu mikrokuitumateriaalista, joka on suunniteltu irrottamaan pinttyneen ja rasvaisen lian sekä öljyiset aineet.

Lisätietoa
Steam XXL puhdistaa kodin suuret pinnat helposti ja tehokkaasti, joten sinulle jää enemmän aikaa hauskemmille asioille. Kun sinun on puhdistettava yli 100 m²:n tiloja, tulee tästä höyrymopista suurella todennäköisyydellä suosikkituotteesi siivoukseen.

Erittäin leveä 40 cm:n puhdistustyyny ja suutin puhdistavat nopeasti kaikenlaiset lattiapinnat. Suorakulmainen muoto mahdollistaa nurkkien tai muiden vaikeasti tavoitettavien tahrojen puhdistamisen, jopa huonekalujen alta.

Laitteen korkea tehokkuus ja hygieeninen kyky tuhota 99,9% kaikista lattian bakteereista* osoittaa, että XXL on parempi kuin useimmat muut puhdistustuotteet.

XXL-höyrymopin etuna perinteiseen lattianpuhdistukseen verrattuna on se, että tämä tuote toimii täysin ilman lisättyjä kemikaaleja.

Laite tarvitsee vain höyryä
Tällä tavalla takaamme myrkyttömän puhdistuksen kodissasi ilman päästöjä. Ratkaiseva tekijä tehokkaan XXL-höyrymopin valintaan voivat olla lapset tai kotieläimet.

Mattosuutinta käyttämällä höyrymoppi raikastaa matot muutamassa sekunnissa.

Voit säätää höyryn voimakkuutta helposti puhdistaessasi herkempiä lattiamateriaaleja. Elektronisen yksikön mukana toimitetaan erittäin imukykyinen mikrokuituliina ja vesisäiliö.

Kestävä mikrokuituliina voidaan käyttää uudelleen ja pestä pesukoneessa 60 asteessa. Suosittelemme mikrokuituliinan pesua jokaisen käytön jälkeen parhaan mahdollisen puhdistustuloksen saamiseksi.

Koska suuri höyrypuhdistin käyttää höyryä, kemikaaleja ei tarvita. Luonnollista höyryä käyttämällä pidät kodin turvallisena ja puhtaana.

Erittäin pitkän johdon ansiosta Steam XXL ulottuu kodin kaikkiin osiin.
Johdon pituus 7 metriä.

Puhdistaa isot pinnat tehokkaasti. Sopii kaikille erilaisille lattiamateriaaleille: puu, parketti ja laatta. Mattosuuttimen ansiosta höyrypuhdistaa myös matot.

Tuotetiedot:
- Vesisäiliön koko 400 ml - puhdistaa jopa 120 m²
- Ei kemikaaleja
- Vesisäiliö, mattosuulake
- Korkeus: 126 cm
- Kevyt 2,3 kg
- Pestävä puhdistustyyny - konepesu 60°
- Johdon pituus 7 m

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1581168

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu