Keittiö & ruoanlaitto / Tvins


Viimeisin uutuus Nicer Dicer -perheessä
Viipaloi, halkaise ja kuutioi kaikki samalla keittiövälineellä. Vihannesten ja hedelmien viipaloiminen, halkaiseminen, hienontaminen ja kuutioiminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Nicer Dicer Quick 5-1, viiden erilaisen leikkuutekniikan yhdistelmä samassa. Leikkaa paksuja viipaleita tai ohuita siivuja, paina kuutioita, tee tikkuja tai halkaise kokonaisia hedelmiä ja vihanneksia sekunneissa.


Erityisen terävien ruostumattomien terästerien ansiosta jokaisesta viipaleesta tulee täydellinen - joka kerta. Nicer Dicer Quick selviää KAIKESTA!

30 kuutiota tai 10 viipaletta yhdellä painalluksella!
Erityisen terävät ja vahvistetut terät ovat ruostumatonta terästä ja G-NOX-laatua! Paksuja tai ohuita siivuja tai kuutioita - kaikki on mahdollista! 30 kuutiota tai 10 viipaletta yhdellä painalluksella!

Leikkaa suoraan paistinpannulle, kattilaan tai kulhoon!
Monipuolinen ja helppokäyttöinen keittiöväline! Valmista nopeasti ja kätevästi salaatteja, keittoja, patoja ja paljon muuta.

Pieni ja kätevä, konepesunkestävä.
Laita vihannekset tai hedelmät suoraan ruostumattomiin teriin, paina ja kaikki leikkautuu hetkessä. Napsauta käsiyksikön säilytysastiaa - nopeaan viipalointiin ja säilytykseen. Kätevässä säilytyslaatikossa säilytät helposti hedelmät ja vihannekset.

Nicer Dicer Quickillä voit viipaloida suoraan kattilaan, kulhoon tai paistinpannulle.
Nopeutta ja joustavuutta vaivattomasti ja monta keittiövälinettä. Siinä on

Tuotenumero: 1555717

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää