Seerumit, tehohoidot & öljyt / The Ordinary

Sisältää AHA- ja hyaluronihappoa. Koostumuksen 10%:n pitoisuus mantelihappoa + HA-happo kuorivat ihon pintaa hellävaraisemmin kuin muut alfahydroksihapot. Mantelihapon molekyylipaino on 152,1 daltonia, joka on korkeampi kuin muiden alfahydroksidihappojen (esim. glykolihapon, jonka molekyylipaino on 76,0 daltonia). Korkeampi molekyylipaino mahdollistaa mantelihapon imeytymisen ihoon hitaammin. Tämä ominaisuus tekee tuotteesta erittäin miedon ja sopivan kaikille ihotyypeille, myös erityisen herkälle iholle.

Käyttö: Levitä kasvoille kerran päivässä, mielellään iltaisin. Tuotetta voidaan laimentaa muilla tuotteilla, kunnes iho saavuttaa tarvittavan sietokyvyn. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli ärsytys jatkuu, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin. Seuraa käyttöohjeita. Tuote ei sovi jatkuvaan, pitkäkestoiseen käyttöön.
HUOM: Tuotteen sisältämä alfahydroksihappo (AHA) voi herkistää ihoa auringolle ja lisätä riskiä auringon aiheuttamille vaurioille. Käytä aurinkovoidetta, suojaavaa vaatetusta ja rajoita auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikon sen jälkeen.

Sisältö: Propanediol, Aqua (Water), Mandelic Acid, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

  • Ihotyyppi: Rasvainen iho, Ongelmaiho, Ikääntyvä iho, Sekaiho, Kuiva iho, Normaali iho, Herkkä iho

Tuotenumero: 1549935

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää