The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

13,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: No color

Puhdistusaineet & kasvovedet / The Ordinary

Glykolihappo on ihoa kuoriva alfahydroksihappo. Tämä 7%:a glykolihappoa sisältävä koostumus kuorii ihon hellävaraisesti parantaen ihon sävyä ja antaen sille hohtoa. Jatkuva käyttö parantaa myös näkyvästi ihon pintarakennetta. Koostumuksen sisältämä tasmanialaisen pippurin johdannainen vähentää happojen mahdollisesti aiheuttamaa ihoärsytystä. Tämä johdannainen on kasvipohjainen, ja koska kasvin väri vaihtelee vuodenaikojen mukaan, voi myös koostumuksen väri vaihdella eri tuotantoaikoina. Kasvovesi sisältää myös ginseng-juurta ja aloe veraa, jotka antavat iholle välitöntä hehkua sekä rauhoittavat ihoa.

Koostumuksen pH-arvo on noin 3,6. Glykolihapon pKa-arvo on 3,6 - pKa-arvo on tärkein happojen koostamisessa huomioitava asia. pKa-arvo ilmoittaa hapon vahvuuden. Suolan ja happamuuden välillä on ihanteellinen tasapaino, kun pKa-arvo on lähellä pH-arvoa. Näin haposta saadaan paras mahdollinen teho sekä ehkäistään mahdollista ihoärsytystä.

Käyttö: Käytetään mieluiten iltaisin. Puhdistuksen jälkeen pyyhi kasvot ja kaula kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Vältä silmänympärysaluetta ja tuotteen joutumista silmiin. Älä huuhtele. Jatka ihonhoitorutiinia tarvittaessa muilla ihonhoitotuotteilla. Mikäli iho ärsyyntyy eikä ärsytys ole ohimenevää, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.
VAROITUS: Huomaa, että ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää. Älä käytä tuotetta useammin kuin on suositeltu (enintään kerran päivässä). Tuotetta ei tule käyttää herkälle, hilseilevälle tai vaurioituneelle iholle. Tuotteen sisältämä alfahydroksidihappo (AHA) voi lisätä ihon aurinkoherkkyyttä ja auringon aiheuttamien vaurioiden mahdollisuutta. Vältä auringonottoa tuotetta käytettäessä sekä viikon ajan tuotteen käytön lopettamisesta. Käytä suojakertoimellista aurinkovoidetta siellä, missä vaatteet eivät suojaa ihoa.

Sisältö: Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Tuotenumero: 1540063

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää