Hieronta & lämpö / Terraillon

Sähköinen EMS-lihasstimulaatio on paikallisesti lihaksia harjoittava ja muokkaava tekniikka, joka täydentää hyvin päivittäistä harjoitteluasi. EMS-laite toimii lähettämällä toistuvasti sähköimpulsseja, jotka kulkevat lihakseen ja saavat sen supistumaan ja rentoutumaan. Säädettävä voimakkuus ja toisto.
Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (TENS): kliiniset testit osoittavat, että tekniikka on turvallinen ja tehokas tapa lievittää pitkään jatkunutta kipua. Se vaikuttaa kipulähteeseen lähettämällä hermojen päihin sähköimpulsseja, jotka lievittävät kipua estämällä kipusignaalien pääsemisen aivoihin.
Hierontatekniikan avulla on mahdollista jäljitellä manuaalista hierontaa, jotta lihakset voivat rentoutua niin paljon kuin mahdollista. Ihanteellinen toiminto käytettäväksi työn tai liikunnan jälkeen. Rentouttaa lihakset ja vähentää jännitystä.

Easy Care on yhteensopiva 3 elektrodin kanssa (monikäyttöiset, olkapäät/kohdunkaula ja vatsalihakset). Kivun lievittämiseen, myös kroonisen kivun. Nämä 3 elektrodia myydään yksittäin.
Johdottoman ja kompaktin muotoilun ansiosta Easy Care on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

- 3-in-1-monikäyttöelektrodi
- Sähköinen lihasstimulaatio (EMS)
- Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (TENS)
- Hieronta (MASS)
- 15 stimulointiohjelmaa: 5 EMS-ohjelmaa, 5 TENS-ohjelmaa, 5 hierontaohjelmaa
- 15 voimakkuutta
- Johdoton laite
- Yhteensopiva 3 elektrodin kanssa

Tuotenumero: 1608952

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu