Vaa'at & kehonkoostumusmittarit / Terraillon

Master Coach laskee kehon painon ja Body Mass Index -painoindeksin (BMI). Vaaka on tärkein apulaisesi, jos haluat arvioida painoasi pituutesi perusteella ja määritellä tavoitepainosi. Dynaaminen näyttö. Master Coach antaa täydellisen kehoanalyysin (kehon painon lisäksi kehon rasvan, luumassan, lihaksen ja nesteen määrän).

WiFi
Master Coach mahdollistaa kätevän tietojen siirron WiFi-liitännän avulla. Et tarvitse välttämättä älypuhelinta nähdäksesi painosi. Siirto tapahtuu automaattisesti WiFi-liitännän avulla.
Voit yhdistää vaa'an samaan aikaan 8 älypuhelimeen tai tablettiin - kätevä toiminto silloin, kun koko perhe haluaa seurata omaa edistymistään.

Diagnostiikkavaaka
Master Coach analysoi kehon painon, Body Mass Index -painoindekin (BMI) ja vartalon koostumuksen: rasvan, lihaksen, nesteen ja luumassan määrän.

Wellness Coach App
Master Coach liitetään Terraillon Wellness Coach -sovellukseen, joka on saatavana sekä iOS- että Android-puhelimelle. Saat ilmaisia, tieteellisesti todistettuja ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Iso LCD-näyttö
Master Coachissa on iso, helposti luettava LCD-näyttö. Ison LCD-näytön ansiosta käyttäjä näkee kaikki tiedot selkeästi (paino ja BMI sekä kehon rasvan, nesteen, lihasmassan ja luumassan määrä)

- WiFi-liitäntä: helppo tiedonsiirto & käyttäjäystävällinen
- Muisti jopa 8 eri käyttäjälle
- Moderni muotoilu & iso dynaaminen LCD-näyttö
- Liitäntä Wellness Coach -terveyssovellukseen
- Iso lasialusta 330x340 mm & 4 näkymätöntä elektrodia
- Kapasiteetti: 180 kg - 100 g
- Yhteensopiva: iOS, Android 4.3 & Bluetooth Smart (vain älypuhelin)
- Toimii neljällä AAA-paristolla (tilaa paristot erikseen)

Tuotenumero: 1606620

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu