Paistinpannut & grillipannut / Tefal

Ei naarmuja, koloja tai kiinni palanutta ruokaa. Vankkatekoiset keittoastiat kestävät kovaa ja pitkäaikaista käyttöä ja takaavat, että keittiösi varustetaso on aina kunnossa.

Uusi Unlimited Premium -sarja täyttää Tefalin korkeimmat laatuvaatimukset. Sarjassa on Tefalin kaikkien aikojen kestävin tarttumaton pinnoite, TITANIUM ANTI-SCRATCH, joka kestää jopa kuusi kertaa pidempään kuin tavallinen TITANIUM-pinnoite.

Pinnoite on niin kestävä ja naarmuuntumaton, että teräsvälineet eivät vahingoita sitä ja keittoastiat pysyvät tarttumattomina pitkään. Kun ruoka ei pala pohjaan, saat täydellisen paistopinnan helposti tai voit valmistaa terveellistä ruokaa ilman öljyä ja voita. Tefal Unlimited Premium helpottaa onnistumisia keittiössä pienillä ja suurilla aterioilla sekä arkeen että juhlaan (*Tefalin tehtaissa tehty sisäinen kulumistesti).

Tutustu Tefalin kaikkien aikojen kestävimpään, naarmuuntumattomaan TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoitteeseen,* joka kestää jopa 6 kertaa pidempään kuin tavallinen TITANIUM-pinnoite (*Verrattuna Tefalin muihin tarttumattomiin pinnoitteisiin sisäisessä kulumistestissä).

Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin muuttaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun ruokiisi.

THERMO-FUSION+™: Tefalin tehokkain induktiopohja.
Thermo-Fusion+™-induktiopohja on erittäin leveä ja paksu. Se takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen keittoastiassa, joten saat täydelliset tulokset helposti.

- Valmistettu Ranskassa - Sarja on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa Tefalin erikoisosaamisen ja laatutietoisuuden avulla.
- 100% turvallinen tarttumaton pinnoite: 0% PFOA-aineita, 0% lyijyä, 0% kadmiumia.

Käynyt läpi tiukemmat tarkistukset kuin voimassa olevat säännöt ruoanvalmistusastioille edellyttävät. Ei lyijyä, ei kadmiumia (Pb- ja Cd-vapaa) tarkoittaa, ettei lyijyä tai kadmiumia ole erikseen lisätty.

Tuotenumero: 1641595

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu