Silitysraudat & tekstiilien huolto / Tefal

TEFAL EXPRESS POWER SV8060

Express Power -höyrysilityskeskuksella saat aina nopeat ja luotettavat silitystulokset. Tehokas höyrynpaine silottaa tehokkaasti rypyt
kaikenlaisista kankaista, ja irrotettava kalkinkeräin helpottaa huoltoa ja pidentää höyrysilityskeskuksen käyttöikää.
Lämpötila ja höyryn määrä säädetään automaattisesti, joten voit silittää kaikenlaiset tekstiilit huolehtimatta niiden vahingoittumisesta.
Itsepuhdistuva Durilium Airglide -pohja liukuu kevyesti, joten silittäminen ei rasita.

Express Power -höyrysilityskeskuksen käytännöllisessä puhdistusjärjestelmässä on irrotettava kalkinkeräin, joka tekee siitä erittäin helppohoitoisen. Näin höyrysilitysasema kestää ja pysyy suorituskykyisenä pitkään. Tehokas höyryntuotto soveltuu kaikenlaisille tekstiileille ja takaa, että saat silityksen hoidettua helposti ja nopeasti. Pumppu tuottaa 6,6 baarin paineen ja jatkuva höyryntuotto on 130 g/min, joten silität kankaat vaivatta. Tehokas lisähöyry 450 g/min poistaa itsepintaisimmatkin rypyt. Erikoisrakenteinen pumppu toimii hiljaisesti, joten silittäminen ei aiheuta melua. Itsepuhdistuva Durilium AirGlide -pohja liukuu erittäin hyvin.

Irrotettava kalkinkeräin:
Tehokas kalkinpoistojärjestelmä ja irrotettava kalkinkeräin tekevät höyrysilityskeskuksesta erittäin helppohoitoisen ja säilyttävät suorituskyvyn pitkään. Mukana kätevä lisälaite, joka helpottaa kunnossapitoa.

Erittäin tehokas:
Pumppu tuottaa 6,6 baarin paineen ja jatkuva höyryntuotto on 130 g/min, joten silität kankaat vaivatta. Tehokas lisähöyry 450 g/min poistaa itsepintaisimmatkin rypyt.

Erittäin hyvä luisto:
Durilium Airglide -pohja liukuu kevyesti ja jakaa höyryn optimaalisesti, joten silittäminen ei rasita. Pohjassa on itsepuhdistuva pinnoite, joka helpottaa hoitoa.

Ei vaikeatajuisia säätöjä:
Lämpötila ja höyryn määrä säädetään automaattisesti, joten voit silittää kaikenlaiset tekstiilit huolehtimatta niiden vahingoittumisesta tai monimutkaisista säädöistä.

Pystysuora höyrytys:
Höyrysilityskeskuksella on helppo höyryttää vaatteita, ja se on valmis pystysuoraan käyttöön vain 30 sekunnissa. Raikasta vaatteesi vain muutamassa sekunnissa.

Turvallinen siirto ja säilytys:
Lukitustoiminto lukitsee silitysraudan pidikkeeseen siten, että sen voi siirtää ja säilyttää helposti ja turvallisesti. Vesisäiliön vetoisuus on 1,8 litraa. Säiliö on helppo irrottaa täyttöä varten.

Hiljainen pumpputoiminto
Erikoisrakenteinen pumppu toimii hiljaisesti, joten silittäminen ei aiheuta melua.

Tuotenumero: 1624500

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu