Kuorinta & naamiot / Swiss Clinic

Kuulas ja hehkuva iho vain 15 minuutissa
Sisältää jopa 87% aktiivisia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihoon
Kasvoja ei tule huuhdella Face Dry Maskin käytön jälkeen. Aktiiviset ainesosat vaikuttavat kahdeksan tuntia käsittelyn jälkeen, tavalliset naamiot noin 45 minuuttia. Vaikutusaika on yksitoista kertaa pidempi
Yhtä Face Dry Maskia voi käyttää kolme kertaa
Naamio asettuu tiiviisti kasvoille mahdollistaen muiden kauneusrutiinien jatkamisen naamion vaikuttaessa
Tavalliset kasvonaamiot saattavat usein tahmata tai tuntua epämukavilta. Face Dry Mask on kuivanaamio, joka on helppo asettaa kasvoille ja ottaa pois, täysin ilman tahrimista. Hoito on yksinkertainen, nopea ja ylellisen miellyttävä. Perinteiset kasvonaamiot huuhdellaan kasvoilta käsittelyn jälkeen, millä on ihoa kuivattava vaikutus. Face Dry Maskin käytön jälkeen ihoa ei huuhdella, jolloin iho jää kosteutetuksi ja tasaiseksi, kuin pohjustusvoiteen jäljiltä, jokaisen hoidon jälkeen. Tämä tekee naamiosta oivallisen lisän sekä aamu- että iltarutiineihisi. Näkyviä tuloksia jo 15 minuutin käytön jälkeen sekä kokonaiset kahdeksan tuntia kestävä vaikutus.

Näin Dry Mask toimii
Dry Mask -teknologia sisältää innovatiivisen menetelmän aktiivisten ainesosien levittämiseksi iholle. Tässä Wearable Skincare Technology (WST) -menetelmässä ainesosat on uutettu tekstiilin sisään. Biomimeettisten lipidikomponenttien ansiosta WST asettuu iholle luontevasti. Naamio aktivoituu ihokontaktista, jolloin aktiiviset ainesosat vapautuvat ja tunkeutuvat ihon eri kerroksiin. Dry Mask sopii kaikille ihotyypeille ja on siten tehokas apu niin normaalille, herkälle kuin kuivalle iholle.

Tuotenumero: 1563313

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu