Muu vartalonhoito / Swiss Clinic

Käsittely voidaan tehdä silloin kun se sinulle sopii, matkoilla tai kotona. Body - Microneedling Home Treatment on kehitetty käsittelemään:
Raskausarpia
Vartalon arpia
Selluliittia
Body sisältää kaksi tuotetta: Skin Roller ja Cryogel Body Serum 3D. Skin Roller on mikroneulaustela, jossa on vaihdettava neulapää. Vaihda Skin Rollerin neulapäätä käsitelläksesi eri ihoalueita ja varmistaaksesi, että käsittelet ihoa aina kokonaisilla ja terävillä neuloilla parhaan lopputuloksen saamiseksi. Uudet vaihdettavat neulapäät Skin Rolleriin löydät täältä. Body sisältää 0,5 mm:n for Body -neulapään, jossa on 1080 japanilaisesta kirurginteräksestä valmistettua hopeoitua mikroneulaa. Ihovaurio stimuloituu, kun neulakelaa rullataan edestakaisin esimerkiksi vatsan tai reisien päällä. Tämä käynnistää vartalon luonnollisen paranemisprosessin, ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto stimuloituu sekä uusia ja terveitä ihosoluja muodostuu.
Käsittely saa aikaan myös:
Rasvasolujen palamista
Tasaisemman ja tasapainoisemman ihon rakenteen
Stimuloi elastiini- ja kollageenituotantoa
Skin Roller -käsittelyn jälkeen levitetään runsaasti Cryogel Body Serum 3D -seerumia koko käsitellylle alueelle. Seerumi imeytyy ihoon 300%:a enemmän Skin Rollerin ihoon muodostamien mikroreikien ansiosta. Seerumi sisältää sekoituksen aktiivisia ainesosia, joiden yhteinen tavoite on edistää selluliitin ja raskausarpien käsittelyä. Yksi ainesosista on tunnettu Chronobiological Contoruing Corallina, joka vaikuttaa vuorokauden ympäri ja vähentää rasvasolujen muodostumista sekä rasvojen varastoitumista nukkuessa. Corallinan on osoitettu lisäävän rasvanpolttoa myös päivän toimintojen aikana.
Optimaalisen tuloksen saamiseksi käsittely tulisi yhdistää säännölliseen liikuntaan, tasapainoiseen ravintoon, riittävään unensaantiin ja runsaaseen vedenjuontiin.
Suosittelemme viiden peräkkäisen päivän hoitojaksoa yhtä pitkällä tauolla, jotta iho ehtii levätä ja palautua. Kun iho on palautunut, jatkat uudella käsittelyjaksolla. Jatka näin: viiden päivän käsittely ja viiden päivän lepo kahden kuukauden ajan. Suosittelemme, että aloitat uuden hoitojakson uudella neulapäällä, jossa on terävät neulat. Näin et vahingoita ihoa ja saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.
Stimuloimalla ihovauriota päivittäin ja vahvistamalla samalla kehon luonnollista paranemisprosessia ja uusien ihosolujen muodostumista, vähenevät raskausarvet, muut arvet ja selluliitti selkeästi. Tunnet myös, kuinka ihosi saa lisää kimmoisuutta ja hehkua.
Mikroneuloilla käsiteltäessä puhtaus on erittäin tärkeää. Käsittele aina kuivaa, tervettä ja puhdistettua ihoa. Varmista, että Skin Roller on desinfioitu. Skin Rollerin puhdistamisen helpottamiseksi suosittelemme Beauty Accessory Cleaning Spraytä. Huolehdi myös Skin Rollerin säilytyksestä. Käytä mukana tulevaa neulapään suojusta, jotta mikroneulat pysyvät puhtaina ja koskemattomina.

(Beauty Accessory Cleaning Spray -tuote ei sisälly pakkaukseen, mutta sitä suositellaan Skin Rollerin puhdistamiseksi.)

Vältä käsittelyä, jos sinulla on:
Avohaavoja iholla
Kärsit ihosairaudesta tai arpien liikakasvusta (keloidit)
Olet raskaana tai imetät

Tuotenumero: 1563308

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu