Kestävä kehitys


Checking-off-and-reinventing

Julkaisimme vuonna 2020 kaksi erilaista tarkistuslistaa. Toinen koski sosiaalista kestävyyttä ja toinen ekologista kestävyyttä. Jo vuotta myöhemmin olemme edenneet työssämme pidemmälle kuin uskoimme olevan mahdollista. Tekemistä on edelleen paljon, mutta tässä olemme onnistuneet. Tähän mennessä.
Women of Ellos


Haastattelimme Ellos Creative Director Anna Westlundia sekä Ellos Homen ja Ellos Fashionin designchefejä. Katso videot ja saa lisätietoja tarkistuslistoistamme sekä niihin liittyvästä työstä!Katso haastattelu

Vain muutamassa vuodessa tarkistuslistan luomisen jälkeen olemme edenneet pitkälle monilla sen osa-alueilla. Koko yhtiö on lyhyessä ajassa muuttunut, ja kestävän kehityksen kysymykset ovat meille sisäisesti erittäin tärkeitä. Olen siitä todella ylpeä.

Karin Verdoes

Olisipa olemassa nappi, jota voi painaa. Olisipa niin helppoa ja nopeaa toteuttaa kaikki haluttavat muutokset. Kyseessä on suuri koneisto ja suuria tehtäviä, jotka edellyttävät alaltamme yhteistyötä. Ja itse asiassa juuri sitä tehdään nyt, mikä on fantastista.

Jennifer Åhman

Sosiaalinen kestävyystyömme koskee naisia. Luomamme tarkistuslista on lupaus sekä asiakkaille että meille itsellemme – haluamme aina välittää todenmukaisen kuvan naisvartalosta. Alamme on pitkään muokannut ja muuttanut naisten vartaloita joksikin jota ei edes ole olemassa, ja uskomme sen vaikuttaneen olemassa oleviin, saavuttamattomiin normeihin. Haluamme tehdä juuri päinvastoin voidaksemme kenties auttaa muuttamaan näitä normeja ja luomaan todenmukaisen kuvan vartalosta.

Anna Westlund


The next generation


Aika ei katoa. Se jättää jälkiä kaikkeen mitä olemme ja mitä teemme. Uudet ajatukset ja ideat kasvavat siitä, minkä olemme saaneet perintönä ja mikä on siirtynyt sukupolvelta toiselle muuttuakseen joksikin aivan uudeksi. Uudeksi tiedoksi ja uusiksi aistimuksiksi itsestämme ja meitä ympäröivästä maailmasta. Haluamme huolehtia kaikesta mitä olemme perineet ja kaikesta minkä jätämme perinnöksi. Niinpä kutsuimme eri sukupolvia keskustelemaan menneestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos