Simplicity & Tranquility TWO WAYS OF CHRISTMAS

Tämän vuoden juhlille on ominaista yksinkertaisuus, rauhallisuus ja huolenpito. Läheisistä huolehtiminen, rauhallinen tunnelma ja pelkistetyt yksityiskohdat. Näytämme kaksi erilaista sisustustyyliä, jotka molemmat inspiroivat seurusteluun ja läheisyyteen. Toisessa tyylissä korostuu simplicity – maanläheiset sävyt kohtaavat pehmeät suorat linjat ja antavat skandinaavisen ilmeen perinteisille joulukoristeille. Toisessa tyylissä henkii tranquility – tummat värit luovat perustan kodikkaan klassiselle joulutunnelmalle. Uudet vintage-pellavapöytäliinamme sitovat tyylit yhteen. Tehdäksemme joulusta hieman kestävämmän, käytimme vanhoja kankaita sesongin pellavapöytäliinoihin, joista on saatavana eri malleja. Inspiroidu eri tyyleistä ja valmista koti jouluun.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Lounge-tuoli Jessi 216 EUR
Lautasliinat Lovely pestyä pellavaa, 4/pakk. 46 EUR Eucalyptus Cinerea 17.99 EUR

Koristele joulu pelkistetyillä, skandinaavisilla elementeillä. Yhdistä vaaleisiin kankaisiin ​​tummia yksityiskohtia ja vihreitä havukasveja. Luonnonläheiset värit, kuten pehmeä beige, vihreä ja ruskea luovat kauniin ja trendikkään vaikutelman.

Tänä vuonna puemme ruokapöydän vintage-tyyliin. Sesongin käytetyt pellavapöytäliinat on värjätty uudelleen, ja ne ovat saaneet uuden ilmeen.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  • Lovely Linen Lautasliinat Lovely pestyä pellavaa, 4/pakk.

    46 EUR

    +17 värejä

Riippuva Frozen tähti 100 cm 49.99 EUR

Let there be light

  • Star Trading Riippuva Frozen tähti 100 cm

    49,99 EUR
  • PR Home Valotähti Sirius 60 cm

    33 EUR
  • Markslöjd Valotähti CLARA riippuva, 75 cm

    47,50 EUR

    +1 väri

  • Star Trading Milano kynttelikkö

    109,99 EUR

    +1 väri

[2/2]

… and a dash of tranquility.


Ryijymatto Novara, villaa 245 EUR Tuolit Bell, 2/pakk. 320 EUR Eucalyptus Cinerea 17.99 EUR Naavatillandsia 19.99 EUR Lagurus Vaalea roosa 27.99 EUR

Luo rauhallinen ja kodikas tunnelma huoneeseen tummilla luonnonläheisillä väreillä. Leikittele valonlähteillä ja lisää tekstiilejä – kodin tunnelma syntyy sisustuksen kerroksista.

Details of Christmas

    Vintage linen

    Sen sijaan että valmistaisimme uutta, päätimme käyttää jo olemassa olevia kankaita. Keräsimme käytettyjä pellavakankaita eri hyväntekeväisyysjärjestöiltä. Pesimme, työstimme ja värjäsimme ne luodaksemme sesongin pellavapöytäliinat. Kata pöytä läheisille ja anna joulutunnelman vallata mieli.

    Vintage linen