Tilojen luominen. Anna arjen soljua kevään tarjoamassa tilassa – uudet huoneet, uudet ajatukset ja ideat saavat alkunsa ja vahvistuvat. Se on juuri sitä mitä me tarvitsemme nyt. Kutsuimme Krickelinin puhumaan kanssamme näistä tiloista – keväästä. Kasvihuone, terassi ja parveke tulevat osaksi kotia ja muodostavat siirtymän talven ja kesän välille. Tunnetko jo kevään? Ilmassa on heikko aavistus tulevasta. Pian silmut puhkeavat.

Pienten siementen kylväminen on kuin omien kevään merkkien luomista. Käsillä tekeminen vaikuttaa siihen, miten hahmotamme ympäristömme. Se antaa myös lisäarvoa, ei vain sille, vaan kaikelle.

Spring seeds

Nyt voit tilata suosikkisiemenesi meiltä. Luo omia pieniä kevään merkkejä ja anna sesongin löytää hitaasti tiensä kotiin!

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, oikealta nimeltään Kristin Lagerqvist, on bloggaaja, luennoitsija ja yrittäjä. Kutsuimme hänet viettämään kanssamme päivää kasvihuoneeseen, missä teimme istutuksia ja puhuimme keväästä, kesälomasta ja puutarhasta. Jos haluat tietää enemmän Krickelinistä – seuraa hänen Instagram-tiliään @krickelin.

Sanotaan, että silmujen aukeaminen sattuu. Se on varmasti totta, mutta silmujen aukeamisessa on myös jotain kaunista ja erittäin toiveikasta.

Gardening

Siementen kylväminen on lyömätön tapa seurata kevään edistymistä. Niiden kasvun ja vahvistumisen seuraaminen lämmön ja valon lisääntyessä on kuin omien pienten kevään merkkien luomista. Kun hallayöt ovat ohi ja kylvöt ovat valmiita siirrettäväksi ulos, on aika karaista kasvit. Vie ne aluksi vain hetkeksi ulos ja anna niiden totutella ulkoilmaan. Suojaa taimet kuitukankaalla ensimmäisten vuorokausien aikana. Sen jälkeen voit istuttaa taimet kukkapenkkeihin, uurniin ja kasvimaalle.

Seeds and supplies

    To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

    View all products

      Arjessa voi olla vaikea löytää omia hetkiä. Varminta on luoda niitä itse. Hienoa tässä kampanjassa on, että se kannustaa tekemään juuri niin.