Säästät toimituskulut* - kun tilaat vähintään 59 EUR

Tämän vuoden kesä on useimmille meistä erilainen. Kauan odotetut ulkomaanmatkat perutaan, ja loma vietetään lähellä kotia. Olosuhteista huolimatta meillä on edelleen toisemme ja lomapäivät, jolloin nautitaan auringosta ja uimisesta sekä palaudutaan arjesta. Nauttikaa upeasta pohjoismaisesta kesästä ja muistakaa pitää tänä vuonna aivan erityisen hyvää huolta toisistanne.

Tarkista jo nyt koko perheen uima-asut. Meiltä löydät kokoja jokaiselle, koot 36–60. Ole ylpeä vartalostasi – koosta riippumatta. Vartalosi kertoo kuka olet ja millaista elämää olet elänyt, ja se on tuonut sinut sinne missä olet nyt. Olet upea – vartalosi on upea. Arvosta sitä, rakasta sitä ja näytä se! #equallywomen

Valikoidut suosikit

  Yhdessä oleminen on kesällä kaikkein helpointa. Eväsretki rannalla, hiekkaiset pyyhkeet ja auringon lämmittävät juomat. Pitkät, rennot päivät ja illat, jolloin puetaan lämmin neule uimavaatteiden päälle.

  #ELLOSFASHION

  Mix & match -konseptimme tarjoaa sinulle paljon mahdollisuuksia. Kokeile ja löydä uusia tyyliyhdistelmiä – saatavana ovat kaikki toivomasi koot kokonumeroissa 36–60.

  #EQUALLYWOMEN

  Selected favorites

   You and me! – valitse tänä kesänä sinulle ja lapsellesi yhteensopivat uima-asut. Äiti + lapsi -malliston uima-asuilla teistä tulee rannan tyylikkäin pari.

   #ELLOSFASHION

   Selected favorites