Erityiset hetket ovat juhlan arvoisia – häät, kastejuhlat, ylioppilasjuhlat ja tanssiaiset. Ne luovat muistoja, joita kannamme aina mukanamme. Tänä vuonna tilanne on erilainen. Meidän tulee viettää juhlia toisin kuin ajattelimme, mutta juhliminen on edelleen mahdollista. Juhlasesongin aluksi meillä on kunnia esitellä upea yhteistyö, josta olemme erittäin ylpeitä. Selam Fessahaye on suunnittelija, joka on saanut koko maailman polvilleen. Itseoppinut suunnittelija edustaa luovuutta, monimuotoisuutta ja rohkeutta – asioita, jotka ovat Ellokselle tärkeitä.

Selam on suunnitellut neljä upeaa juhlavaatetta ja stailannut koko kampanjan, jossa esitellään laaja ja inspiroiva juhlavaatevalikoimamme. Olemme myös uskomattoman iloisia mallistamme, lahjakkaasta Sabina Ddumbasta – tämän kampanjan naisenergia ja luovuus ovat lähellä sydäntämme. Nyt kannattaa juhlistaa kaikkia erityisiä hetkiä hieman tavallista enemmän – olemme sen arvoisia.

Fashion for all by Selam Fessahaye

Ellos on saanut kunnian tehdä yhteistyötä Selam-suunnittelijan kanssa kevään ja kesän juhlakauden alla. Yhteistyö alkoi jo aiemmin tänä vuonna, kun puimme yhdessä Sabina Ddumban upeaan haute couture -mekkoon Elle-gaalaa varten. Mekko antoi inspiraatiota neljälle ainutlaatuiselle vaatteelle, jotka on suunniteltu erityisesti Ellokselle.

Ellokselle on erittäin tärkeää, että olemme saaneet mahdollisuuden tehdä tämän yhdessä Selamin kanssa – Selam on kansainvälisesti arvostettu suunnittelija, joka on levittämässä siipiään ja lentämässä maailmalle. Olemme hyvin ylpeitä saadessamme esitellä asiakkaillemme Selamin ainutlaatuista muotokieltä ja upeaa suunnittelua, sillä kaunis ja uudenlainen design kuuluu mielestämme kaikille.
Valitse Selamin signeeraama vaate – takaamme, että sinusta tulee juhlien keskipiste!

Suunnittelen useimmiten showpieces-vaatteita ja gaalamekkoja ylellisiin ja ainutlaatuisiin tilaisuuksiin. Siksi tuntuu fantastisen hauskalta, että olen saanut mahdollisuuden luoda Elloksen kanssa jotain vastaavaa suurelle yleisölle.

Selam Fessahaye

Less is more – anna kevään kauniiden kankaiden ja utuisten värisävyjen näkyä pukeutuessasi juhlaa varten. Viimeistele asu asennetta huokuvalla asusteella – korvakoruilla, sormuksella tai näyttävällä kaulakorulla. Simply stylish!

Ellos

Shop occasion wear