Ilma muuttuu hitaasti. Jokin valossa, tai ehkä kaipuumme valoon, vaihtaa väriä. Taivas tuntuu laajenevan ja avaruus suurenevan, ja jokin kevättä muistuttava siivilöityy sisään ikkunoiden läpi. Joulun jäädessä taakse annamme kirkkaiden sinisten ja liilojen sävyjen korostaa menneen ja tulevan ajan välistä hetkeä. Kodin yksityiskohdat vaihtavat väriä samaan tahtiin taivaan kanssa, ja yhdessä beigen sävyjen kanssa ne tuovat kevään valon huoneen joka kolkkaan. Makuuhuone sijataan sinisin sävyin, ja olohuone puetaan luonnonläheisiin sävyihin, joita korostetaan kirkkailla väripilkuilla. Ilma muuttuu hitaasti. Se tapahtuu lähes huomaamattomasti ja on vasta kuin kevyttä kihelmöintiä sormenpäissä. Mutta se on siellä. Odotus. Maailma pidättää henkeään, kun maa sulaa ja talvi hiipuu pois.

Uutta sesonkia varten piristämme olohuonetta aavistuksella sinistä ja liilaa. Huoneen perustana on skandinaavinen, luonnonläheinen tyyli vaaleine puulajeineen ja yksinkertaisine, pehmeine linjoineen. Värisävyt muuttuvat unenomaisesta utusinisestä kirkkaaseen ruiskukansiniseen.

ADDING A SOFT TOUCH – 20% ALENNUSTA* ELLOS HOME -VALIKOIMAN TEKSTIILEISTÄ. * Kampanjahinnat voimassa 25.1. asti.

Valo löytää tiensä makuuhuoneeseen hitaasti mutta varmasti ja tuo mukanaan muiston orastavista laventelinnupuista. Sijaa taivaansinistä kaikille kevään haaveille, ja anna ikkunan taakse muodostuvan kuuran muuttua kimaltavaksi kasteeksi.