Harjoittelu voi tuntua fantastiselta. Se voi tuntua hauskalta, ihanalta ja joskus lähes euforiselta. Mutta harjoittelu voi tuntua myös ylämäeltä – kivikkoiselta, jyrkältä ja loputtomalta. Olitpa sitten intohimoinen liikkuja tai vasta opettelet pitämään siitä, haluamme tällä kampanjalla osoittaa, että kaikki voivat harjoitella omalla tavallaan. Hyvä harjoittelu tapahtuu sinun ehdoillasi – ilman pakkoa.

Kevään kampanja on suunniteltu houkuttelemaan mahdollisimman monet harjoittelemaan ja liikkumaan mahdollisuuksiensa mukaan. Koosta, taustasta tai aiemmasta harjoittelusta riippumatta. Treenin ja treenivaatteiden tulee tuntua mukavilta. Urheilumallistomme koostuu vaatteista, jotka istuvat napakasti eivätkä kiristä tai hierrä. Ne myötäilevät liikkeitäsi uusissa asennoissa, ovat pehmeitä ja tuntuvat mukavilta.

See our stories

Kevään urheilumalliston yhteydessä saimme avuksemme aktiivisesti omaa lajiaan harrastavan Monika Björnin, Alice Fagrellin, Vanessa Kamgan ja Caroline Westinin. Yhdessä he esittelevät sesongin uuden malliston liikuntamuodoissa, joiden keskiössä ovat liike ja toiminnallisuus.

Joogan keskiössä ovat sekä vartalon että mielen hallinta. Joogavaatteemme myötäilevät vartaloa ja mahdollistavat kaikki uudet asennot. Tee aurinkotervehdys pehmeissä vaatteissa, jotka myötäilevät jokaista liikettäsi, ja Shavasana tekstiileissä, jotka antavat kehon hengittää.

Urheilusukkahousut Beige Ribbed Seamless Tights
Urheilusukkahousut Beige Ribbed Seamless Tights 59.99 EUR
Collegepusero Crewneck 36 EUR

For yoga

  • Ellos Sport Urheilutoppi Flow Training Tee

    18 EUR
    Alkuperäinen hinta 29,99 EUR

    +1 väri

  • Ellos Sport Tank-urheilutoppi Flow Strappy Top

    15 EUR
    Alkuperäinen hinta 24,99 EUR

    +1 väri

  • Ellos Sport Tank-urheilutoppi Flow Strappy Top

    15 EUR
    Alkuperäinen hinta 24,99 EUR

    +1 väri

  • Ellos Sport Joogahousut Soft Rib Culottes

    24 EUR
    Alkuperäinen hinta 39,99 EUR
Tank-urheilutoppi Flow Strappy Top 15 EUR

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

On tärkeää, että vaatteesi ovat yhtä vahvoja kuin sinä olet. Sillä vahvuuden ei pitäisi olla vain sinussa, vaan myös materiaalissa. Treenivaatteemme kestävät kulutusta, ovat joustavia ja myötäilevät liikkeitäsi jokaisessa harjoituksessa ja toistossa.

Sporttiliivit Sunset Blush Strap Bra 32 EUR

Treenitoppi Sleeveless 18 EUR Urheilusukkahousut Shiny Dull Logo Tights 42 EUR Urheilusukkahousut Capri 19.99 EUR

For workout

  • Ellos Sport Treenitoppi Aliva

    14,99 EUR

    +1 väri

  • Ellos Sport Urheilusukkahousut Capri

    19,99 EUR
  • Ellos Sport Urheilusukkahousut Ankle

    24,99 EUR
  • Ellos Sport Urheilutoppi Loose Long Sleeve

    15 EUR
    Alkuperäinen hinta 24,99 EUR

    +2 värejä

Treenipusero Square 15 EUR Tank-urheilutoppi Shiny Dull Racerback Tank 28 EUR

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

Kevään juoksuvaatteet sopivat sekä kävelylenkille, juoksulenkille että ostosretkelle. Viileät puserot siirtävät kosteutta pois iholta ja tuulitakit istuvat napakasti pilvien kasaantuessa ja tuulen voimistuessa.

Takki Marathon 3-stripes Jacket
Takki Marathon 3-stripes Jacket 64 EUR
Tekninen pusero Trail winter FZ
Tekninen pusero Trail winter FZ 75 EUR

For running

  • Áhkká Tekninen pusero Trail winter FZ

    75 EUR 99,99 EUR
  • Áhkká Tekninen pusero Trail Winter LS

    39,99 EUR
  • Áhkká Tekninen pusero Trail Winter HZ

    49,99 EUR
  • Áhkká Treenitrikoot Trail Winter Tights

    59,99 EUR

    +1 väri

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

Naisen vartalo kantaa meitä läpi elämän. Se antaa meille voimaa, energiaa, liikettä ja kykyä selviytyä itse. Mutta joskus se ei jaksa. Saadaksemme harjoitteluun perspektiiviä otimme avuksemme omaa lajiaan aktiivisesti harrastavan Monika Björnin, Alice Fagrellin, Vanessa Kamgan ja Caroline Westinin. He tietävät usean vuoden kokemuksella kuinka käsitellä vastoinkäymisiä harjoittelussa. Ja kuinka kieltäytyä silloin, kun harjoittelu tuntuu enemmän pakolta kuin hauskalta.

Monika Björn

Monika Björn on liikunta- ja terveysalan yrittäjä. Hän on joogaopettaja, ohjaaja ja valmentaja. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja, kuten ”Stark genom klimakteriet”.

Harjoittele keskittymään omaan itseesi, omiin tavoitteisiisi ja omaan kehitykseesi. Se ei ole hyvä harjoitus vain treenatessa, vaan myös suoraan siirrettävissä arkielämään. Unohda heidät, jotka antavat sinulle huonoa energiaa ja ympäröi itsesi sen sijaan motivoivilla, kannustavilla ja reippailla ihmisillä. Vietät elämäsi itsesi kanssa – varmista, että sinulla on hauskaa!

Monika Björn

Caroline Westin

Caroline Westin on vaikuttaja ja liikunnanohjaaja. Hän pitää live-treenejä sosiaalisen median kanavillaan. Hän jakaa siellä myös terveysvinkkejä ja kuvia elämästään Korkearannikolla, Ruotsissa.

Uskon, että voimme paremmin vähentämällä vaatimuksiamme ja ajattelemalla, että kaikki liike on hyväksi. Harjoituksen ei tarvitse aina olla tunnin mittainen, vaan se voi olla kevyt kävelylenkki metsässä tai 15 minuutin tabata-treeni.

Caroline Westin

Vanessa Kamga

Vanessa Kamga on yleisurheilija, joka on osallistunut kaksi kertaa senioreiden mestaruuskilpailuihin, EM-kilpailuihin Berliinissä vuonna 2018 ja MM-kilpailuihin Dohassa vuonna 2019. Hän on toinen kahdesta ruotsalaisesta naisesta, jotka ovat heittäneet kiekkoa yli 60 metriä.

Ennen menestymistäni yleisurheilussa kokeilin spinning-tunteja, koripalloa, tennistä ja voimistelua. Luulen, että meitä pidättelee pelko olla huono jossain uudessa lajissa. Mikä on huvittavaa, koska sen takiahan laji aloitetaan että siinä kehitytään!

Vanessa Kamga

Alice Fagrell

Alice Fagrell on PT, ravintofysiologi ja luennoitsija. Alicella on monien vuosien kokemus voimaharjoittelusta ja terveydestä, ja kokemuksensa avulla hän auttaa myös muita saavuttamaan tavoitteensa – olipa se sitten kehon vahvistaminen tai terveellisemmän elämäntavan omaksuminen.

Luota vaistoosi ja liiku itsellesi sopivalla tavalla. Jätä huomioimatta muiden mielipiteet, ja kuuntele mitä kehosi haluaa sinun tekevän enemmän.

Alice Fagrell

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

adidas Sport Performance Body Essentials Studio Bodysuit

35 EUR
Alkuperäinen hinta 50 EUR

+1 väri

Olet nähnyt 1 / 1 tuotteesta