Kuuraa makuuhuoneen ikkunassa. Vasta pestyjen lakanoiden tuoksu, kuusen neulasia olohuoneessa ja valmistuvan kahvin ääni keittiössä. Joulun pitkät ja kiireettömät vapaapäivät vietetään päästä varpaisiin mukaviin yöasuihin pukeutuneena. Näyttelijä Claudia Galli Concha perheineen tietää, miten vietetään mukavasti talvea – yhdessä ja palautumiseen keskittyen. Muutaman Los Angelesissa vietetyn vuoden jälkeen perhe odottaa rauhaa ja harmoniaa uusvanhassa kotikaupungissaan Tukholmassa. Ellos tarttui tilaisuuteen ja tapasi Claudian. Lue tapaamisestamme ja inspiroidu!

Pitkät päivät pehmeissä puuvilla-, flanelli- ja fleecevaatteissa. Anna rauhan laskeutua ympärillesi. Pian, pian koittaa joululoma.

Sleepwear to write wish-lists for

  • Lauren Ralph Lauren Pyjama LRL Signature Lace Cami Top Set

    99,90 EUR

Leaving the States

”Meillä on kaksi kotia. Tai oikeastaan enemmänkin, mutta tulen aina jakamaan aikani Ruotsin ja USA:n välillä. Ehkä se on ylellisyyttä? Useamman kodin pitäminen? En tiedä. Joskus tuntuu siltä. Joskus se on sydäntä raastavaa”.
Claudia Galli Concha tuottaa Ruotsissa pitkän elokuvan, ja perhe asuu lähitulevaisuutensa Tukholmassa. Kun päivät ovat työntäyteisiä, ovat rentoutumishetket arvokkaita.

A season in sleepwear

  • Ellos ON OUR TERMS Aamutakki Lewis Velour

    52 EUR 69,99 EUR

    +1 väri

  • Ellos Collection Big-T Livia

    24,99 EUR

    +2 värejä

  • Ellos ON OUR TERMS Aamutakki Archie

    35 EUR
    Alkuperäinen hinta 49,99 EUR

    +1 väri

”Rakastan työtäni ja kotonaoloa yhtä paljon. Sitä, että saan viettää koko päivän sängyssä perheeni kanssa, ja minulla on aikaa lukea, pelata pelejä ja vain olla. Jouluna vietämme muutaman päivän yhdessä, ja silloin pukeudun pyjamaan ja nautin joka sekunnista”, sanoo Claudia nauraen. Katseessa näkyy jo odotusta.

Making movies

Claudia Galli Concha on nuoresta iästään huolimatta elokuva-alan veteraani. Hän esiintyi ensimmäisen kerran jo kolmevuotiaana, ja on sen jälkeen ollut mukana monissa tuotannoissa. Tämä on toinen hänen tuottamansa pitkä elokuva.

”Se on jännittävää, pelottavaa ja fantastista. Tämä vuosi on ollut täynnä surua ja pelkoa, ja samalla olen päässyt haastamaan itseäni positiivisessa mielessä sekä ihmisenä että työssäni. Tämä on ollut suurten kontrastien vuosi”.
Pyjama LRL Signature Lace Cami Top Set 99.9 EUR

Day dreaming

Tulla kotiin, irtautua töistä ja ympäröivästä maailmasta sekä rauhoittua. Antaa talven levittäytyä ikkunan takana ja herätä silmäluomia hiveleviin auringonsäteisiin. Pienet jalat tassuttelevat makuuhuoneeseen, kiipeävät sänkyyn ja hivuttautuvat peiton alle. Löytää rauhaa harmoniasta ja viettää päivä puuvillaan, flanelliin ja fleeceen pukeutuneena. Tällaiset hetket ja päivät vailla mitään ohjelmaa ovat kaiken A ja O.

”Haaveilla. Me aiomme haaveilla. Antaa haaveiden tulla osaksi arkea. Pian, pian koittaa joululoma”.