Kakan on yhdessä Elloksen kanssa kehittänyt malliston, joka henkii laatua, ylellisyyttä ja naisellisuutta. Sesongin tapahtumat tulevat näyttämään erilaisilta. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, haluamme pukeutua ja nauttia viihtyisistä illallisista lähimpien ystäviemme kanssa. Vaikka kokoontumisia tulee vähentää, se ei tarkoita, että vaatteiden tulisi kimaltaa vähemmän. Kaunis organza yhdistetään tyylikkäästi leikattuihin linjoihin naisellisuuden korostamiseksi. Kimalteleva mekko antaa ylellisen ja juhlavan ilmeen. Rentojen kaftaanien ilmettä vaihdellaan yksinkertaisilla ja laadukkailla juhlatopeilla, joissa on ylellinen design.

So? It’s just us.

Viihtyisiä tilaisuuksia, joissa laatu menee määrän edelle. Anna hillittyjen vaatteiden jäädä vaatekaappiin, ja nauti tunnelmasta kimaltavassa unelmassa läheistesi kanssa.

Paljetit luovat kauniita valoheijastuksia, jotka antavat vaatteelle ylellisen tunnun.

Ellos x Kakan H.

    Kakan H.

    Kakan Hermansson on ruotsalainen juontaja, koomikko, kirjailija ja taiteilija. Hän on osallistunut muun muassa ohjelmiin På spåret ja Sveriges Radio sekä Talang-viihdeohjelmaan tuomariston jäsenenä. Ellos esittelee ylpeänä yhteistyön tuloksena syntyneen hienostuneen malliston, jonka keskipisteessä on laadukkuus ja ylellisyys.

    Mallistossa vuorottelevat naiselliset linjat ja kaunis organza sekä rennot kaftaanit.

    Party for every body

    Täältä löydät koko juhlamuodin, koot 34–60.