Viime ajat ovat antaneet uuden merkityksen ylellisyydelle. Perheen kanssa seurusteleminen, kauniisti pukeutuminen ja yhteiset onnenhetket. Ne ovat ylellisyyttä. Sesongin illalliset vietetään pienessä piirissä rennosti ja yksinkertaisesti. Pukeudu juhlavasti valitsemalla korkeita kauluksia ja korostettuja olkapäitä. Pukeudu rennosti yksinkertaisiin paitoihin ja rentoihin mekkoihin. Kutsu perhe illallispöytään ja anna juhlamuodin tuoda oma säväyksensä tunnelmaan.

Vaikka sesongin juhlahetket vietetään läheisimpien kesken, pukeudumme naisellisesti ja suosimme korostettuja olkapäitä ja kimaltavia mekkoja.

Dining in with the family

Huoneet täyttyvät naurunpyrskähdyksistä ja äänistä. Joku haluaa avata parvekkeen oven tuulettaakseen ruoanhajun pois keittiöstä, vaikka ulkona on aivan liian kylmä. Alkuruoan ja lämpökynttilöiden tuoksuun sekoittuu kaiuttimista virtaava hiljainen ja lupauksia tulvillaan oleva laulu. Ilmassa on lämpöä, turvallisuutta ja aavistus odotusta.

Johanna peili Ø 80 cm 160 EUR Viinilasi Bubbles 17 EUR

Perfect pieces

    Runsaita hihoja, näyttäviä olkapäitä ja poimutettuja mekkoja. Sesongin muoti on näyttävää, retrohenkistä ja naisellista.

    Desserts, desserts, desserts

    Alku- ja pääruoan taustalta kuuluu lasten ääniä – lapset ovat asettuneet katsomaan piirrettyä elokuvaa. Turvalliset katseet ja hymyt kertovat, että eletään hetkessä – tässä ja nyt. Keittiöstä kuuluu kahvinkeiton ääniä, ja ihon alla kihelmöi – joko mainitsimme herkullisen jälkiruoan?

    Women – Men – Kids

    Täältä löydät sesongin juhlamuotia naisille, miehille ja lapsille.

    Dam Barn Herr

    Champagne saucer Bubbles 17 EUR
    Paita Yale Easy Care 29.99 EUR Johanna peili Ø 80 cm 160 EUR
    Puku, 2 osaa 179.95 EUR

    Sweet dreams

    Illallispöydässä istutaan pitkään lautasten tyhjenemisen jälkeen. Syliin nukahtaneet pienokaiset kiedotaan viltteihin ja peitellään sänkyihin. Loppuilta saa levätä suljettujen silmäluomien takana. Onnenhetket ovat kuin pieniä pisaroita arjen ylellisyyttä.

    Paita Opal Shirt 67 EUR

    What is luxury to you?