Palaamme pikku hiljaa takaisin arkeen ihanan alkukesän jälkeen. Heräämme venytellen uuteen, viileän ja raikkaaseen aamuun. Uusi sesonki tuo mukanaan tyylikkäitä sävyjä, trendikkäitä uutuuksia ja luonnonläheisiä materiaaleja. Puu ja pehmeät luonnonmateriaalit yhdistetään uusin tavoin teräviin linjoihin ja pelkistettyihin yksityiskohtiin. Arki on saapunut luoksemme, mutta haluamme yhä ympäröidä itsemme auringonvalolla, lämmöllä ja muilla kesän tarjoamilla lupauksilla.

Olemme luoneet mallistoon kaksi Ruotsissa valmistettua tuotetta – pinottavan Astrid-tuolin ja Alma-puuvillamaton. Haluamme tarjota koteihin yhä enemmän lähellä tuotettuja tuotteita sekä klassisia ja pitkäikäisiä tuotteita. Annetaan syksyn saapua luoksemme ja pohjoismaisen kesän parhaiden palojen säilyä muistoissamme.

TREAT YOURSELF – TREAT YOUR PRODUCTS – TREAT YOUR PLANET

Made in Sweden: Astrid

Pinottava Astrid-tuoli valmistetaan Ruotsissa smoolantilaisessa Wigellsin tehtaassa. Wigells on vankalla ja asiantuntevalla käsityötaidollaan luonut meille upeasti muotoillun tuolin. Astrid on toiminnallinen ja pelkistetty – ajaton ja erittäin laadukas klassikko.

Ellos Home panostaa nyt lähellä tuotettuihin tuotteisiin, mikä on mahdollistanut tiiviin yhteistyön paikallisten tehtaiden kanssa. Astrid ja Alma ovat syntyneet ja saaneet muotonsa aidon käsityötaidon tuloksena. Pyöristetty selkänoja pehmentää Astrid-tuolin kovaa ja hieman kulmikasta ulkonäköä. Olemme valinneet Alma-maton väripaletin huolella niin, että se sopii tyyliltään pohjoismaiseen mallistoomme. Sekä tuoli että matto henkivät samaa tyyliä kuin koko mallisto – ajattomuutta, tyylikkyyttä ja persoonallisuutta.

JENNIFER ÅHMAN Designchef, Ellos Home

Made in Sweden: Alma

Alma-matto valmistetaan ruotsalaisen Horredsmattanin tehtaassa. Matto valmistetaan puuvillasta, ja siitä on saatavana useita eri kokoja ja värejä. Yhdistä pehmeät tekstiilit suoriin linjoihin ja puisiin yksityiskohtiin – ja panosta lähellä tuotettuihin tuotteisiin sisustuksessa.

Mallisto luo pohjoismaisen ajattoman vaikutelman ja on lähellä tuotettu. Valitse huoneeseen ajattomia sävyjä ja muotoja ja viimeistele tyyli trendikkäillä yksityiskohdilla.

Arki saapuu luoksemme ihanan alkukesän jälkeen. Kutsu syksy kotiin, mutta säilytä kesän tarjoama valo ja lämpö.

View the collection