Made by women

Made By Women on naisten naisille luoma alusta. Haluamme tuoda esiin aitoja ja rehellisiä kertomuksia sekä antaa tilaa naisten äänille. Täältä voitte lukea Veronica Odetunden tarinan. Veronica on malli, runoilija ja aktivisti. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.

Voit opetella uudelleen kaiken, mitä olet oppinut vartalostasi. Sinä määrittelet, mikä on hyvää sinulle.

Voiko oppia rakastamaan itseään ja vartaloaan? Veronican piti ensin opetella tuntemaan itsensä. Tutustua kaikkiin kaariin ja kulmiin ja tanssia alasti peilin edessä. Venytellä ja kurkotella, jännittää ja rentoutua. Viettää aikaa itsensä kanssa ja antaa itselleen aikaa pelkkään olemiseen. Sillä, mitä muut sanoivat ja kertoivat, ei ollut enää mitään väliä. Ainoa merkityksellinen asia oli Veronican totuus, ja juuri silloin hän alkoi rakastaa itseään.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Oman vartaloni tunteminen, siihen tutustuminen ja sen hyväksyminen sellaisena kuin se on. Se on ollut ratkaisevaa omalla matkallani kohti itseni rakastamista.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Oma ainutlaatuinen tarina, joka on kaunis juuri sellaisena kuin se on. Olemme luoneet alustan nostaaksemme esiin joitakin näistä aidoista ja rehellisistä tarinoista, sillä juuri niistä voimme löytää jotakin, josta tunnistamme itsemme. Opimme tunnistamalla – sekä itsestämme että toisistamme. Nostamme esiin erilaisten naisten ääniä – kaikkien naisten puolesta.