The F word

FEATURING ÅNGESTPODDEN

Ångestpodden on yhteistyössä Elloksen kanssa kehittänyt podcastiinsa uuden ohjelmanumeron – The F word. Ida ja Sofie keräävät siihen kuuntelijoiltaan isoja ja pieniä kertomuksia siitä, mitä naisena oleminen tarkoittaa.

Yritämme vain elää. Keskellä kaikkia meihin kohdistuvia odotuksia, sääntöjä ja ehtoja. Kaikkia oikeita ja vääriä valintoja, katseita ja vaatimuksia. Olemme paljon enemmän kuin vain sitä. Olemme jotain aivan muuta. Meidän on aika kirjoittaa omat sääntömme ja oma kertomuksemme.

ÅNGESTPODDEN

Kyseessä voi olla arkisia tilanteita ja kiellettyjä aiheita, jotka saattavat usein mennä huomaamatta ohi, mutta jotka nostetaan täällä esiin. Sillä niitä katsoessamme voimme huomata jotakin. Tai ehkä tunnistaa jotakin. Ehkä jotain aivan ainutlaatuista. Ja jos hyödynnämme sitä, niin ehkä siitä tulee jotakin joka muistuttaa muutoksesta.



Onko sinulla tarina kerrottavanasi?


Haluamme kuulla kaikki tarinat – sekä isot että pienet. Mene Instagram-tilillemme ja lähetä tarinasi meille DM-viestinä tai nauhoita ääniviesti ja lähetä se sähköpostiimme.


Ida & Sofie


@angestpodden

angestpodden@ingetfilter.se

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz



Made by women

...